Yettel предлага оптималния технологичен тандем за мониторинг на здравето с HUAWEI Watch D в комплект с HUAWEI Scale 3

Платена публикация

Yettel
Снимка: Yettel

На прага на най-активния период от годината Yettel предлага специална комбинация от два топ продукта на HUAWEI в един оптимален технологичен тандем за влизане във форма и мониторинг на здравния статус. До края на май потребителите, които търсят своя съюзник в активния начин на живот, могат да грабнат HUAWEI Watch D с първата за бранда функция за измерване на кръвно налягане чрез иновативна надуваема каишка в комплект с интелигентен кантар HUAWEI Scale 3. През целия месец иновативният смарт часовник пристига заедно със супер прецизната Bluetooth/Wi-Fi везна на цена от 799,99 лв. в брой или на изплащане по 36,99 лв. на месец за 2 години.

Отличителната функция на HUAWEI Watch D стъпва върху сложни компоненти за кръвно налягане, като високопрецизен сензор за налягане, иновативна микровъздушна помпа и въздушна възглавница, в изключително компактна форма. Без значение обаче дали потребителят търси фокус върху здравния статус, иска модерен съюзник във времето за отдих и забавление или просто е страстен почитател на смарт технологиите – огромният набор от функции на смарт часовника e подбран така, че да отговори на нуждите на всяка възраст. Моделът прави ЕКГ анализ, мониторинг на сърдечния ритъм и на нивото на кислород в кръвта (SpO2). Предлага прогнозиране на менструалния цикъл, режим на хранене, следи нива на стрес, температура на кожата и разполага с над 70 спортни режима. Оборудване е с GPS и NPC и дори с интелигентен гласов асистент, с който потребителят може лесно да управлява възпроизвеждането на музика, да сложи нова аларма или да поиска информация за прогнозата за времето.

Смарт часовникът разполага с научно-базираната технология на HUAWEI за проследяване на качеството на съня TruSleep, безжично зареждане, интелигентна връзка със смартфон и е съвместим с iOS и Android. Има стилен дизайн, устойчив е на надраскване и износване, а управлението е изключително лесно благодарение на големия 1.64“ AMOLED екран. Традиционно за часовниците на марката и тук можем да намерим дългия живот на батерията, който достига до 7 дни с едно зареждане и до 6 измервания на кръвно на ден, а през приложението HUAWEI Health потребителите следят и споделят всички важни за тях данни.

HUAWEI Scale 3, който идва в комплект с HUAWEI Watch D, предлага много повече от функционалностите на традиционните електронни везни. С третото поколение интелигентен кантар от HUAWEI потребителят може да получи цялостна представа за физическото си състояние с 11 различни телесни индикатора и общо 14 стойности, сред които: тегло, индекс на телесната маса (BMI), процент на телесните мазнини, чиста мускулна маса, маса на скелетните мускули, основна скорост на метаболизма, ниво на висцеларна мазнина, съдържание на минерали в костите и процент на вода в тялото.

HUAWEI Scale 3 поддържа сравнение на данни за хора на една и съща възраст и е снабден с Wi-Fi и Bluetooth връзка с два режима, така че данните се актуализират в реално време и могат да бъдат преглеждани във всеки един момент. Кантарът работи с TruFit технологията на компанията – модел за определяне на телесния състав, разработен съвместно от института по физика в Хефей, Китайската академия на науките и HUAWEI, така че всяко измерване е прецизно и научнообосновано.

Отново през приложението HUAWEI Health се генерира подробен анализ на телесния състав на потребителя заедно с насоки за постигане на по-добри резултати. Там са налични над 200 тренировъчни курса, включително за намаляване на мазнините и увеличаване на мускулната маса, а всяка промяна в данните за телесния индекс има исторически записи. Още за HUAWEI Watch D в комплект с HUAWEI Scale 3 можете да намерите тук.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти