„XXL моден агент“ в текстила превзема Lidl тази седмица

Платена публикация от Lidl

петя
Снимка: Lidl

Петя Пандулева – plus size блогърът с най-заразителната усмивка, дава модни съвети за безупречен стил

През месеците март и април, Lidl обръща специално внимание на текстила собствени марки. Всички знаем колко качествени са текстилните продукти в Lidl, а само преди две седмици се убедихме в това и с очите си, след посещението ни в германския изследователски институт Hohenstein – мястото, на което се тестват текстилните продукти, предлагани от веригата. Всяка седмица на фокус ще бъдат предлагани текстилни продукти от различни категории и от утре (21 март) стартира седмицата XXL моден агент.

Дамите ще могат да избират между блузи, дънки, клинове, панталони и рокли с марка Esmara, както и висококачествено бельо Esmara Lingerie. За господата са предвидени спортни панталони и боксери с високо съдържание на памук с марка Livergy.

петя
Снимка: Lidl

Петя Пандулева – plus size блогър, digital media expert и невероятно позитивен човек, дава няколко практични съвета към дамите за безупречен ежедневен стил. Петя признава, че е почитател на текстилните продукти, предлагани в Lidl и е щастлива, че веригата е предвидила plus size седмица.

„За мен качеството на материалите и правилният фит на дрехите е много важен. Беше изключително приятно да посетя изследователски институт Hohenstein и да видя какво внимание се отделя на това всяка дреха да бъде с правилен размер и подходящ силует. Важно е да се чувстваме добре в дрехите, които носим, а когато знаем, че те са минали толкова много тестове и имат сертификат за качество, това ме кара да чувствам комфорт в избора си.“

Ето и съветите на Петя от @petpanda:

петя
Снимка: Lidl

Винаги избирайте дрехи, в които се чувствате комфортно - както физически, така и психически. Красотата идва от вътре и това да се чувстваме добре в кожата си може да бъде добре подпомогнато от дрехите, които избираме. Добре прилепващи дънки или удобен клин винаги са били част от гардероба ми, просто защото, макар и семпли, ме карат да се чувствам добре.

Гледайте етикета с материалите на дрехата, за да си гарантирате качествен материал, който е натурален и няма да ви кара да се чувствате некомфортно. Дрехите са нашата втора кожа и това, с което изразяваме стила си. Качественият текстил е нещо, което е изключително важно, на което трябва да се обърне внимание.

Подчертавайте частите от тялото си, които си харесвате.

лидл
Снимка: Lidl

Използвайте кройки и аксесоари, които привличат внимание към това, което искате да покажете. Ако искате фигура на пясъчен часовник, коланът ви е най-добър приятел. Ако си харесвате краката, покажете ги с чифт скини дънки.

Фокусирайте се върху цветове, които работят добре с вашата същност. Ярките цветове привличат внимание, черното оптически смалява фигурата, а бялото изглежда чисто и ефирно. Аз обичам минималистични кройки и семпли и елегантни дрехи в неутрални цветове, защото в тях се чувствам най-комфортно.

Принтовете не винаги са враг. Като по-едра жена аз обожавам геометрични принтове - карета, точки, райе. С принта оптически можете да промените формата си, да прикриете нещо или да подчертаете друго. Много обичам хоризонтално райе, което принципно е табу за plus size, но аз се чувствам толкова добре в него, че винаги го избирам като опция да разнообразя минималистичния си гардероб.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти