Вълшебна Коледа в The Mall – ето кои събития да посетите този декември

Платена публикация

коледа дъ мол
Снимка: The Mall

Календарите ни през декември обикновено са изпълнени с активности – срещи с близките, избиране на подаръци, коледни събития…

Тази година си освободи време и се наслади на магията на празниците с коледната програма на The Mall. Пренеси се във Вълшебната гора и се срещни с Дядо Коледа, за да му споделиш какво искаш да ти донесе. Разбира се, неговата вярна помощничка Снежанка също ще бъде там, за да посрещне с усмивка малки и пораснали деца. Да не забравихме нещо? О, разбира се, коледният Елф – любимец на Дядо Коледа, ще обикаля из The Mall със специална музикална количка и ще черпи със сладки изкушения.

коледа дъ мол
Снимка: The Mall

Но защо нашата горичка е толкова вълшебна? Заради живите елхички, които ухаят на детство, вълшебства и мечти. Всяка година множество дръвчета ощастливяват домовете ни, но само на малка част от тях успяваме да им се радваме и след празниците. Ето защо този декември станахме дом на красивите иглолистни дръвчета от десетки сортове, украсени с лампички – за още по-празнично настроение.

И докато горичката ни ще бъде на ниво -2 до 17-ти декември, срещите с Дядо Коледа ще се осъществяват в определени дни и часове, предвид заетата му програма!

коледа дъ мол
Снимка: The Mall

Заповядай на:

8-10.12 и 15-17.12 – от 16 ч. до 20 ч.

Коледа е и времето, когато хората отварят сърцата си най-много за добри дела. ПоДАРИ щастие и се включи в нашия Благотворителен базар, в който ще вземат участие организации за деца и възрастни със специални потребности на ниво -2, от 7 до 10.12, от 10 ч. до 20 ч.

коледа дъ мол
Снимка: The Mall

Подготвили сме и работилници за дечицата – нашето коледно ателие на ниво 0, което учи на креативност и умения, с които после да се гордеете и да запазите скъп спомен вкъщи. Малчуганите ще могат да проявят творчество на:

09.12 от 11 ч., когато ще правим коледна декорация за елха

16.12 от 11 ч. - ще изработваме новогодишни сурвачки

коледа дъ мол
Снимка: The Mall

Ако гориш от нетърпение да се срещнеш лично с най-верния елф на Дядо Коледа, не пропускай да го потърсиш из мола, за да видиш вълшебната му количка и да те почерпи с лакомство на 9-10.12 и 16-17.12, от 17 ч. до 19 ч.

Обичаш ли да живееш като в приказките? На ниво 0 гласът на български актьори ще те преведе из детските мечти на хартия. Забавлението е гарантирано! Ела на 10.12 и 17.12 от 11 ч.

Какво е Коледа без коледен концерт? Зареди се празнично и ела да се забавляваш с най-малките членове на семейството и детска вокална група „Мики Маус“ на ниво 0, на 10.12 от 12:30 ч. до 13:30 ч.

коледа дъ мол
Снимка: The Mall

През празничния декември не сме забравили и че те очакват много поводи за събиране около маса, затова сме подготвили Фермерски пазари на ниво -2! И, понеже идва Коледа, ще имаме и специално издание на вкусното събитие – Коледен фермерски пазар, където ще можеш да си вземеш пресни занаятчийски продукти или пък да избереш оригинален подарък за любим човек. За всички кулинарни любители, датите са 16-17.12 и 21-23.12 – от 10 ч. до 20 ч. На 24.12 - от 10 ч. до 16 ч.

Толкова много за Коледа и толкова много за теб и любимите ти хора.

 

Още информация за коледните активности можеш да откриеш тук.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти