Вълшебен сок против лошо настроение

Платена публикация

Последните слънчеви дни ще се изнижат и тъмните облаци на късната есен отново ще затиснат доброто ни настроение.

Всяка година се опитваме, обещаваме си и се стараем да не изпадаме в есенно-зимна летаргия, но така и не успяваме, въпреки ярко жълтите чадъри, цветните гумени ботуши и вълшебната комбинация от магнезий, В-комплекс и витамин D.

Тази година обаче, сигурни сме, ще е различно. Открихме концентрираният сок от НОНИ.

Наричан и „древният аспирин“ плодът Нони е изключително богат на антиоксиданти, минералите желязо, калий, калций и натрий, фитохимикали, лигнани, олиго-и полизахариди, флавоноиди, иридоиди, ненаситени мастни киселини, скополетин, катехин, бета-ситостерол, дамнакантал и алкалоиди.

От всички тези съставки действащата срещу лошо настроение е скополетинът. Той допринася за нормалната функция на епифизната жлеза, която произвежда серотонин – хормонът на щастието и мелатонин – за съня и отмората.

Снимка: netinfo

Сокът от Нони „кара“ мозъка да произвежда повече ендорфини в главния мозък, които ни карат да се чувстваме по-щастливи, намаляват болката и подобряват настроението.

Всъщност, Нони има много по-голяма сила от тази да гони депресията и да връща енергията. Нони е истински природен феномен и ценно растение с неизчерпаем потенциал от ползи за тялото ни, от които всеки един от нас може да се възползва.

В днешно време изучаването на свойствата и състава на НОНИ се извършва по цял свят. Според патентното ведомство на САЩ, по темата НОНИ са защитени повече от 40 патента. Руските учени също активно участват в проучванията за НОНИ и ефектите му върху човешкото тяло. С изучаването на плодовете НОНИ днес са ангажирани 12 световни института и лаборатории. Три от тях са в САЩ , три лаборатории в Русия , три изследователски институт в Япония, един в Германия, Англия и Франция.

Д-р Нийл Соломон, д.м., доктор по философия, признат специалист по медицинско хранене и хранителни лечебни вещества, помогнали за анализирането на действието на Нони, обобщава действието му така:

„Нони е забележително профилактично средство, което може да се приема почти при всеки здравен проблем и по което и да е време. Ако направите това, ще видите как може да се преобрази животът ви.”

Още за Био сока от Нони можете да научите на: http://nonibio.bg

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти