Вълшебен помощник чисти сам дома ни

Платена публикация

Вълшебен помощник чисти сам дома ни
Снимка: iRobot

Какво може да иска човек от една прахосмукачка – това е въпрос, който ще ви прозвучи глупаво, ако не чистите редовно, или ако въобще не чистите и някой го прави вместо вас. Но хората, които се „закачат“ за прахосмукачката вкъщи всяка седмица или по няколко пъти седмично, със сигурност могат да дадат хиляди предложения. И точно за тях е новината, че най-иновативната прахосмукачка, създавана някога, вече е в България!

Roomba i7+ на компанията iRobot е у нас и няма търпение да покаже всичко, на което е способна – а то е много!

r
Снимка: iRobot

За тези от вас, които не знаят какво е iRobot, ето малко въведение – това е прахосмукачка от ново поколение, която чисти сама и по предварително зададени параметри, докато вие си почивате или правите нещо друго. Включително и докато въобще дори не сте вкъщи!

Но това е само началото – най-новият прахосмучещ робот разполага с технология за интелигентно картографиране Imprint™, Roomba i7+, което означава, че изучава и прави карта на помещението, което трябва да изчисти. Зашеметяващо, нали?

Освен това роботът запаметява до 10 жилищни плана и имената на стаите в тях. Така, ако бъде  преместен на друг етаж или в друго жилище, той си казва - „Аааа, тук вече съм бил!“ и ще изчисти помещението точно така, както е бил инструктиран първия път.

r
Снимка: iRobot

Новата Roomba може да почиства конкретно помещение (само всекидневната например) чрез гласова команда или настройка в мобилното приложение iRobot HOME. А като приключи чистенето сама изпразва контейнера за боклук в първата по рода си самопочистваща база Clean Base™, което буквално ви освобождава от мисълта за почистване със седмици наред.

Що се отнася до четките за чистене, iRobot Roomba разполага с две гумени. Те са предназначени за различни повърхности и работят в тандем, за да осигурят пълно почистване на твърди подови настилки и килими. Роботът автоматично настройва височината на почистващата глава, така че двете четки да се адаптират към пода – едната разчетква мръсотията от подовите настилки, а втората се движи в срещуположна посока, за да повдигне мръсотията. И вместо четки с косми, които е възможно да пропуснат мръсотия или да се огънат, гъвкавите четки за различни повърхности обгръщат пода и почистват всичко – от прах и леки замърсявания до козина на домашни животни, коса и по-едри боклуци.

r
Снимка: iRobot

Роботът не се плаши от тъмнината под мебелите – влиза под тях и изсмуква всичко, което види, а филтърът улавя до 99% полен, акари, кучешки и котешки алергени.

А накрая, като истински добър и съвестен служител, в приложението iRobot Home ще получите отчет за свършената работа. И знаете ли какво – няма дори да иска бонус!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти