Време е за спокойна и сигурна работа? Има решение

Платена публикация

Woodward Bulgaria
Снимка: iStock

Всеки един от нас прекарва по-голяма част от своето време на работното място. Това е причината да търсим и обмисляме дълго алтернативите, които да ни доставят не само финансова независимост, а и удовлетворение от работния процес. Разбира се, разбирането за перфектна работа е различно, в зависимост от типа човек. Едно обаче е сигурно - всеки търси спокойствие, удоволствие и приятна атмосфера. 

Мечтаната позиция, в която отсъстват работа с клиенти и пришпорващи те крайни срокове може би звучи нереално за динамичния живот, който водим. Това далеч не е така, защото днес широкият пазар предоставя обхват от възможности и избор на компании, даващи досег до нещо нестандартно, различно и интересно. Говорейки за избор и мечтаната позиция,  можем да отбележим, че това са субективни понятия, разбирани от всеки различно. Има хора, които са дейни, отговорни и изпълнени с енергия. Този тип хора са перфектни за динамична работа, с постоянни променливи, нови технологии и работа с клиенти. Други, предпочитат в спокойна обстановка да създават и творят нещо насаме, без да се налагат съществени промени. За тях работата с клиенти е по-скоро натоварваща, което ги прави изнервени и не достатъчно мотивирани да изпълнят задълженията си. 

Независимо кой от типовете хора сте, е важно да попаднете на добър работодател. Приятелското отношение от страна на ръководител и колеги е първопричина за осъществяването на добра и успешна работа. Вашите мениджъри и преки ръководители трябва да са внимателни, да се вслушват в нуждите ви и да се отзовават на тях.

Ако пък сте човек, който обича нестандартното и иска да има достатъчно време за личните си ангажименти въпреки работата си, то тогава смените са перфектното решение. По този начин можете да приберете детето си в 16 ч. след детска градина или пък да отидете сутринта в 10 ч. до общината, за да свършите важни битови задачи.

Снимка: Woodward Bulgaria

А вие доволни ли сте от своята работа, позицията, която заемате и работодателя си? Виждате ли смисъл в това, което правите и чувствате ли се част от нещо по-голямо и важно за света? Все още ли смятате, че мечтаната работа е илюзия, която не съществува?

Ако отговорът е „не“ или не можете да дадете своето категорично „да“, то незабавно се огледайте за нови, по-добри възможности. Те съществуват и очакват именно Вас. Да, решението за смяна на работа е едно от най-трудните, подбуждащивъпроса:  „Дали няма да избера място, на което ще се чувствам по-зле“. Истината е, че стоейки на място, което не ни доставя удовлетворение, ни прави по-нещастни и лутащи се. Затова направете първата крачка и променете това, което не харесвате в своя живот – защото на пазара има място и възможност, търсеща именно някой от Вас.

Снимка: Woodward Bulgaria

Ще ти подшушнем за едно от тези предложения и това е работа в една важна индустрия в България – авиационната. Вземи решение за спокойна и сигурна работа, която ще ти даде добро отношение и свобода за личните ангажименти, хобита и семейство. Ако работиш прецизно и имаш око за детайла, кандидатствай в Woodward Bulgaria, доставчик за световната авиоиндустрия и производител на авиационно оборудване за гиганти в самолетостроенето като Boeing и Airbus. 

Ако пък все още не се чувствате напълно готови и се притеснявате да скочите в непознати води, имате възможност да посетите Woodward Bulgaria на 18 май в Деня на кариерата. Там отблизо ще видите работната среда и ще усетите спокойната атмосфера. Можете да носите своето CV и на място в същия ден гарантирано да проведете интервю и обиколка на производството.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти