Време е да разпалим грила - какво е необходимо, за да се наслаждаваме на вкусни месни деликатеси?

Платена публикация от Lidl

лидл
Снимка: Envato

Въпреки колебливия откъм слънчеви лъчи месец май вече се намираме точно в онзи период от годината, в който можем да съберем любимата си компания и да си организираме някое приятно грил парти сред природата. И докато чакаме петия месец от календара да спре да се сърди, спокойно можем да разгледаме и да си преговорим какво точно ще ни е необходимо за едно прекрасно грил изживяване на открито. Може би свежи продукти и качествено грил оборудване? Или просто добро настроение? Нека да не губим повече време, а да разберем.

Локацията

Правило номер едно за всяко грил парти на открито е подходящата и безопасна локация. Може би почти всяка компания си има любимо и тайно кътче сред природата, което е напълно подходящо за истинско грил приключение. Вече има изградени не една или две локации, които са специално пригодени за вкусни събирания на открито, а и вариантът на двора или на балкона също не е за пренебрегване. Няма какво да се лъжем, българите обичаме да си похапваме прясно изпечена храна в добра компания. Затова винаги е важно да избираме правилните места за грил. За да ни е безопасно и вкусно, не за друго.

Оборудването

Всеки изкусен грил майстор трябва да познава добре техниките на приготвяне на любимите си месни деликатеси, като за да не стават грешки е препоръчително да разполага с различно грил оборудване. Задължителният елемент са самите грилове, които могат да работят на газ, въглища или ток. Следва набор от грил помощници - щипка за месо, четка за почистване на грила, метални шишове за нанизване, подходящи съдове, фолио и кухненска хартия. Всички те са важна част от “арсенала”, който всеки истински грил майстор е хубаво да притежава. Тях можем да открием лесно и удобно в близкия Lidl, а най-лесно можем да се ориентираме кога да се възползваме от тези предложения на сайта на веригата.

Продуктите

Да си дойдем на думата - сърцето на всяко грил преживяване са продуктите, които сме избрали да приготвим. Затова и не трябва да се правят компромиси с нещата, които поставяме върху ярко нагорещената метална решетка. За да ви признаят и чужди, и свои, дори и да сте начинаещи в печенето, заложете на продуктите с марка “Грил майстор” на Lidl,. Тази година ритейлърът пусна на пазара още качествени и сочни предложения за грил, които изобщо не са за изпускане - като например великите кюфтенца от свинско месо с лук и бекон, биволски наденички с кашкавал и мариновани пилешки стрипсове, след които със сигурност ще си оближем пръстите. Грил сезонът в Lidl със сигурност вече е открит, като всички предложения на веригата могат да бъдат открити тук.

Компанията

Далеч сме от мисълта, че човек не може и сам да си спретне някое забележително грил изживяване, но някак всичко е по-вкусно и приятно, когато имаш компания. Дали ще сме със семейство или най-близките ни приятели, важното е да сме заобиколени от прекрасни хора, с които да споделим вкусните грил моменти заедно.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти

Не просто футбол