Впечатлете любимите хора със страхотни подаръци за Свети Валентин и Трифон Зарезан

Платена публикация

Впечатлете любимите хора със страхотни подаръци за Свети Валентин и Трифон Зарезан
Снимка: s-gifts

Февруари е, а това означава, че наближават два любими празника – Свети Валентин и Трифон Зарезан. Със сигурност ще се натъкнем на не една полемика в онлайн пространството кой празник трябва да се отбелязва и защо, но, ако питате нас, няма значение поводът, стига той да предизвиква усмивки на лицата ни и да създава хубави спомени. В крайна сметка в основата на всеки празник стои именно любовта – с всичките й измерения. А какво е празникът без подарък?

Този месец стреличките на Купидон ни уцелиха право в сърцето и ни отведоха към един страхотен онлайн магазин - s-gifts.bg, където открихме страхотни подаръци както за Трифон Зарезан, така и за Свети Валентин, с които да покажете на любимите си хора колко много държите на тях, при това по креативен начин!

Свети Валентин или Трифон Зарезан?

Няма значение кой празник ще изберете, в s-gifts.bg ще откриете точния подарък. Ключът към щастието на половинката е вашата любов и грижа през цялата година, а на 14 февруари – същото, но придружено с хубав подарък, който да казва „обичам те“ по характерен начин. Не че не обичаме шоколад и рози, но правилният подарък е сигурен знак, че познавате половинката си и знаете точно с какво да я улучите в сърцето от първия път. А когато става дума за Трифон Зарезан, неминуемо се сещаме за щедри наздравици и топли моменти с приятели. Защото както възходите, така и паденията в живота трябва да се споделят с най-близките ни хора и с първокачествено вино.

Рамка за снимки Любими моменти

а
Снимка: s-gifts

Рамката за снимки ни е сред любимите подаръци, защото може да се персонализира и да зарадва човека, за когото е предназначена както с красива външност, така и със сантиментална стойност. Освен стилна и изчистена, тази рамка може да е чудесна декорация за дома, за да ѝ се наслаждавате с любимия човек, като преживявате отново и отново топлещите сърцето спомени, които са запечатани на снимките.

Дървен шах и фласк – Black

а
Снимка: s-gifts

Страхотна идея за подарък за близък приятел, който е любител на качествените питиета и игрите, които насърчават стратегическото и логическо мислене. Все пак какво му трябва повече на човек от една добра и спорна партия шах и чашка с приятел? А едно от най-хубавите неща е, че комплектът е чудесен вариант за пътуване.

Комплект чаши Любов в бяло и черно

а
Снимка: s-gifts

Влюбихме се в този комплект не само защото е красив и супер подходящ за подарък, а и заради неговата практичност – съдържа две чаши, две лъжички и две капачета. Много важно е да изберете човека, с когото искате да споделите чаша чай или кафе. Когато го откриете – дръжте го близо до себе си и не забравяйте да стартирате всеки ден с грижа, любов и топла ароматна напитка. С две думи – няма да сбъркате с избора на този подарък.

Поставка за вино чаша със светлинна инсталация 

а
Снимка: s-gifts

Тази луксозна поставка за винени бутилка във формата на чаша ще предизвика сърцетуп у всички любители на виното и креативните декорации. Поставката е за четири бутилки с отделение за събиране на коркови тапи и светлинна инсталация. Бъдете сигурни, че този подарък ще заема почетно място в дома на човека, за когото е предназначен и ще е едно от първите неща, които домакинът ще показва на гостите си. Право в целта!

Сервиз за торта от серията Целувката на златен фон

а
Снимка: s-gifts

Страхотна идея за подарък, с който да зарадвате любител на сладкото и на изкуството. Този луксозен сервиз за торта от серията "Целувката" съдържа една голяма чиния за торта, шест малки чинийки и шпатула за сервиране. Декорацията е феноменална - репродукция на световно известната картина на австрийския художник Густав Климт.

Тези и други страхотния предложения ще откриете на s-gifts.bg – електронен магазин за оригинални подаръци, сувенири и декорация за дома. Въздишаме по богатия асортимент от предмети за бита и украшения за дома, декоративни фигурки, статуетки и празнична украса и други стилни допълнения към интериора. Трябва да посрещате гости? Няма проблем -s-gifts.bg имат страхотно решение и за това - специално място в категориите на сайта им заемат стилните сервизи за хранене и чашите от кристал, керамика и порцелан. Ако сте канени на сватба или искате да очаровате бизнес партньор, в s-gifts.bg ще откриете и висококачествени изделия от фин, ръчно изработен китайски порцелан в лимитирани серии. Ако изберете s-gifts.bg за ваша шопинг дестинация, може да ви уверим, че усмивката на хората, за които са предназначени подаръците е сигурна, както и вашето удовлетворение от страхотния избор. S Gifts разполагат и с няколко физически магазина в София, които са разположени в големи шопинг центрове и търговски улици. Така че, ако сте фенове на шопинга на място, ще откриете разнообразието от оригинални и уникални сувенири. А любезните консултанти с удоволствие ще ви помогнат да се ориентирате и да изберете най-подходящия подарък за всеки.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти