Войната в банята

Платена публикация

Войната в банята
Снимка: Ideal Standard

Понеделник сутрин. Време за тоалет. След малко трябва да тръгвам, а той отново е заел цялата баня. Не мога да чакам – ще закъснея. Толкова много неща имам да свърша, а часовникът безкомпромисно тиктака. Ситуацията започва да излиза извън контрол.

Вторник сутрин. Ставам по-рано, за да го изпреваря. Не искам конфликти от сутринта. Отправям се към банята и... малкият е станал по-рано от мен.

Сряда сутрин. И двамата сме в банята. Резултатът – размазан грим и порязана буза.

Това не може да продължава така. Нещо трябва да се промени.

Понеделник сутрин. Спокойна съм. Влизам в банята. Той се бръсне. Малкият се къпе, а аз... започвам сутрешния си тоалет. Но как така бойното поле се превърна в зона на идилия, спокойствие и уют? Какво се промени?


Ами... банята. Учудващо е как изведнъж проблемите се решиха. Освен, че можем да се насладим на сутрешния си ритуал спокойно, близостта ни е не просто лишена от напрежение, но и приятна.

Овалните форми придават мекота и усещане за повече пространство. Вече няма напрегнати и сърдити физиономии. Денят започва плавно, удобно и комфортно за цялото семейство. Хармонията е навсякъде около нас. Тишината е нарушена единствено от водата, стичаща се като тропически дъжд в душ-кабината. Денят е пред нас. Всичко е идеално, а разликата е видима.

Ето и тайната – направих ремонт на банята и заложих на колекция Connect на Ideal StandardПромяна настъпи не само в интериора, но и в отношенията помежду ни.

Двойният умивалник ни дава възможност не само да пестим от ценното си време сутрин, но и да се насладим на приятната компания на любимия. Душ-кабината се чисти бързо и лесно, като детска игра. Седалката на тоалетната чиния с плавно спускане превърна банята в най-тихото и спокойно кътче вкъщи. Икономичните смесители намалиха драстично разхода на вода и увеличиха колекцията ми от обувки. Ако и вие искате да направите нещо за себе си, може би е време да промените банята.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти