Влез в топ форма за лятото с това мобилно приложение

Платена публикация

Bulbank
Снимка: УниКредит Булбанк

Всеки човек знае, че когато се чувства в добра физическа форма,  има повече самочувствие и увереност, става по-силен, по-креативен и по-продуктивен. Научно доказано в скорошно проучване на университетите Оксфорд и Йейл е, че физическите упражнения и активният начин на живот ни прави по-щастливи, отколкото икономическия ни статус. Народът е казал: здравият човек има милион желания, а болният – само едно. 

За да сте от хората с милионите желания, поддържането на добра физическа форма е силно препоръчително. Най-честите оправдания да не го правим са „нямам време“, „нямам мотивация“ и „не мога да си го позволя“. Вече можете. Едно мобилно приложение - Bulbank Mobile, е най-неочакваният, но ефективен, съюзник в постигането на топ формата.

Bulbank
Снимка: УниКредит Булбанк

Трябва да знаете, че мобилното банкиране има един сериозен недостатък – ако го ползвате, ще изпускате разкарването до банката, което иначе може да е начин за раздвижване, както и отлично оправдание да бръмнете с колата извън офиса в работно време.

Затова пък ако правите мобилно обичайните си плащания за ток, вода, телефон и т.н., ви се освобождава маса време. А и бихте спестили пари за тренировки или нов спортен екип от бензина, от паркинг за колата или билета за градския транспорт от и до банката, мобилния или кабелния оператор. Ползите в подкрепа на постигането на добра форма – освен пари и време – не свършват дотук. 

Плати си награда

Влизането във форма отнема не повече от 20-25 минути активност няколко пъти в седмицата. Често не ги отделяме, защото не можем веднага да видим реална полза и какво печелим. Това лесно може да се промени с два клика в мобилното банкиране. Как? Вместо да се чудите за какво ли пък сте похарчили онези 1, 5 или 10 лева, платете си ги като награда, че този ден сте били активни. Всеки ден, в който отделите 20 минути ходене, тичане, скачане или дори разхождане, отворете си Bulbank Mobile и си платете награда – 1, 5, 10 или колкото лева искате. За целта са ви нужни две сметки – едната може да е тази, по която получавате заплатата си, а другата, в която се събира наградния ви фонд, може да е спестовна. Преводът на наградата от едната ви сметка в другата става за секунди с мобилното с два клика в края на всяка тренировка. След три месеца за 3-4 пъти упражнения на седмица с по 10 лева награда – ще имате неусетно спестени над 480 лева и ще сте с поне 2-3 килограма по-малко. Ако започнете днес, още в началото на октомври ще имате пари за организирането на Нова година.

Bulbank
Снимка: УниКредит Булбанк

Вода за здраве: пито-платено

Един от най-добрите приятели на здравото тяло е водата. Ако пред очите ни обаче няма диспенсър или бутилка, пиенето на вода се забравя. Така понякога обикновената жажда се бърка с глад и спиралата на нездравословното хранене се завърта. Решението: вода в офиса – винаги на една ръка разстояние. Купуването на обща вода в офиса е свързана с досадна размяна на монети и смятане на дребно кой кога какво е платил или не. Ако си свалите мобилно банкиране, само с един клик можете да правите QR код с текст „Плати ми 1.52 за водата“ и да го пратите по Messenger, Viber, WhatsApp, имейл и др.на всеки от колегите си. Така те просто минават с камерата на телефона през получения QRкода и всичко е „пито-платено“ – за части от секундата. Мобилното осигурява „чисти сметки – добри приятели“ – винаги можете да видите в историята си кой, кога, какво и дали е платил. 

Bulbank
Снимка: УниКредит Булбанк

Банкоматни игри

Свалили сте си мобилното;вече имате време, защото не ходите до банката, електрификация, кабелния оператор…; вече пиете често вода,  защото си я купувате в офисаи делите сметката лесно с услугата „QR код“; вече разполагате с повече пари, защото си плащате награда всеки път, когато спортувате. Атакувайте допълнително уравнението за постигането на добра форма откъм частта му изразходване на излишни калории. Как? С игра на банкомати. В мобилното е лесно да се търсят най-близките или по-далечни банкомати. Когато това ви се наложи, помислете за правилото, че за да сте здрави, трябва да минавате около 10 000 крачки на ден. Затова просто изберете по-далечния банкомат. С локатора на мобилното във всеки момент от пътя ще сте сигурни къде отивате, а в същото време ще горите калории: 10 000 крачки изгарят 400-500 калории. 

И накрая, влизането във форма не е непременно свързано с намаляване на теглото. То е полагане на целенасочени усилия да ставаме най-добрата версия на себе си, да пробваме нови неща, да се чувстваме щастливи в кожата си. Защо да не си помогнем за това с едно безплатно мобилно приложение. 

Bulbank
Снимка: УниКредит Булбанк

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти