Вижте най-новия Lookbook от любимата марка Jenny Fairy на ССС

Платена публикация

Jenny Fairy ССС
Снимка: Jenny Fairy/ССС

В актуалния за сезона Lookbook на Jenny Fairy ще намерите акцентите от сезон есен/зима 21. Първият аутфит включва ботуши над коляното, геометрични shopper bags и подчертаващи женствеността бижута. Изразителните аксесоари гарантират модерен външен вид.

На дефилетата на големите модни къщи за есента/зимата 2021 г. видяхме ботуши с изключително висока горна част, военни трапери на тежки подметки и ботуши на тънки токчета и прилягащи плътно по крака. Дизайнерите популяризираха и големи, геометрични чанти. Бижутата на модните подиуми бяха предимно екстравагантни обеци.

Jenny Fairy ССС
Снимка: Jenny Fairy/ССС

Най-важните тенденции бяха интерпретирани в първата част от новата колекция на Jenny Fairy. Боксери, мини или къси панталони (и боси крака!). Тази зима ще се носят с ботуши с тънки токчета до средата на бедрото - стегнати, плътно прилепнали към тялото като втора кожа. Авангардната форма се допълва от класически нюанси на черен шоколад.

През лятото грубите трапери се съчетаваха с бохо рокли. Сега аутфитите са по-близо до съвременните работни облекла – може да видите дори едноцветни гащеризони. Обувките може да са в тон с облеклото или да се откроят с цвят. В колекцията на Jenny Fairy тази есен ще намерите класически обувки, както и черни, лакирани или грубовати обувки, като от гардероба на непокорните пънкарки.

Jenny Fairy ССС
Снимка: Jenny Fairy/ССС

За да сте модерни, заложете на ретрото! Лачените ботуши на тънки токчета се съчетават чудесно с плисирани поли, къси рокли или къси панталонки. За все още топлите, но дъждовни дни може да изберете боти с връзки във викториански стил, мокасините, обожавани от италианките или кецове - едноцветни или в контрастни цветове, но задължително до глезена.

Дизайнерите на Jenny Fairy са се погрижили в колекцията да има изобилие от чанти. Удобните чанти за кръст все още са популярни и често са с гънки или с различни текстури и цветове. Както и на модните подиуми, големите shopper bags, често украсени с карета, са незаменими. Те изглеждат делово, но пасват идеално и за свободното време.

Хитът на колекцията със сигурност са меките чанти с правоъгълна форма - по-малки от shopper bag, но по-големи от хобо чанта.

Jenny Fairy ССС
Снимка: Jenny Fairy/ССС

Много от модели са смалени до размер XS - по-близки до клъч или портмоне, отколкото до чанти в пълен размер. Чанти за колан, правоъгълни чанти на верига, релефни в екзотични кожени шарки или мини чанти с къси дръжки може да бъдат носени заедно с обемните shopper-и.

За CCC:

CCC е пазарният лидер в търговията на дребно с обувки и един от най-големите производители в Полша. Групата има над 1200 магазина с обща площ над седемстотин хиляди квадратни метра, разположени в търговски центрове в 29 страни, както и собствена фабрика за кожени обувки в Полша. Широкият асортимент от обувки на достъпни цени се предлага за дамите, мъжете, младежите и децата от всички възрастови групи. CCC продава над 52 милиона чифта обувки годишно.

CCC работи на принципа на мулти-бранд концепцията, която включва продажбата на много марки за обувки под един покрив. Най-популярният бранд в CCC е Lasocki, който предлага изделия от естествена кожа. Повече от половин век той е бил достъпен само за дамите, но сега вече и мъжете могат да се възползват от него с линиите Lasocki Fashion For Men и Lasocki Casual, както и децата – с колекциите Lasocki Kids и Lasocki Young.

В допълнение към собствените марки като Jenny Fairy, Clara Barson, Nylon Red, Cesare Cave, Vapiano и други CCC също така предлага лицензирани колекции от обувки. Пример за това е колекцията Disney, която е обожавана от децата заради любимите детски анимационни герои. Към широката гама от обувки магазините на CCC предлагат също модни чанти и аксесоари.

CCC въвежда най-новите тенденции в света на модата на полския пазар, като в същото време предлага достъпни цени. Компанията е фокусирана към обслужването и работи за това предлаганата продуктова гама и качеството на услугата да отговарят на най-високите очаквания на клиентите. Модни и достъпни продукти се предлагат на клиенти в Полша, Унгария, Словакия, Чехия, Австрия, Хърватска, Словения, България, Германия, Сърбия, Русия, Латвия, Литва, Украйна, Румъния и Естония, Молдова, Гърция и Швеция.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти