Вината на Домейн Бойар спечелиха топ позиции в най-престижните американски класации

Платена публикация

Една от най-престижните американски винени медии - списание Wine Entusiast класира българското вино Домейн Бойар Каберне Совиньон Резерва на 16 място в класацията си ТОП 100 за най-изгодна покупка (BEST BUY) на Американския винен пазар за 2016 г. Виното е оценено с 90 точки, което е признание за изключително качество.

Най-големите специалисти в Америка ежегодно оценяват и селектират напитките с най-високи качества на Американския пазар в различните категории. В журито са членовете на Американския институт за оценяване качествата на напитките и екипът на Tastings.com.

Гласуването се провежда “на сляпа дегустация”, така че никой от журито не може да види, нито кое е виното, нито от коя държава е.

Тази система дава възможност на всеки член да се фокусира изцяло върху качествата на съответната напитка (в случая виното) без да се влияе от пристрастия към определена държава или производител.

А състезанието, с което Американските екперти всяка година оценяват най-качествените напитки в различните категории на алкохолите (The World Value Wine Challenge - America's oldest annual international Wine Competition) оцени виното Домейн Бойар Селекшън Траминер с 92 точки. Това е изключително висока оценка.

Снимка: netinfo

Така двете вина на родната изба Домейн Бойар попаднаха сред най-добрите вина в света!

Това е пореден успех за избата на Домейн Бойар, която всяка година печели най-престижните отличия на най-големите и важни международни винени състезания – Винали Интернасионал (Париж), Конкурс Мондиал (Брюксел), Мундус Вини (Германия) и др.

Високите оценки на потребителите и експертите на световните винени конкурси и медии, показват защо Домейн Бойар вече 25 години е водещ износител на качествени български вина на най-големите световни пазари.

Постоянното качество е това, което отличава компанията от повечето родни производители. Тази година компанията разширява асортимента си с нови качествени вина и от новата много успешна реколта 2016.

Сред водещите марки продукти на Домейн Бойар са: Domaine Boyar Reserva & Selection, Quantum, Rue Romance, Elements, Boutique Collection, Platinum, Solitaire…

Домейн Бойар произвежда вина с най-доброто съотношение качество-цена във всяка ценова категория. Компанията също така предлага и най-голямото многообразие на видове и стилове вина в широка гама от сортове и блендове. Като освен традиционните Мерло, Каберне Совиньон, Мавруд, Шардоне и др., работи и с всички нови и модерни сортове като Совиньон блан, Пино Гриджо, Вионие, и др.( от белите) и Сира, Каберне Фран, Малбек, Карменер, Пино Ноар и други (при червените)…

Високото качество на добра цена, разнообразието и отличната маркетингова и търговска политика са това, което гарантира успехите на Домейн Бойар у нас и по света.

Още едно доказателство за високите резултати на компанията са оценките от класацията на ICAP Bulgaria, които определиха Домейн Бойар за най-успешната и бързо развиваща се българска винена компания за 2015 и Superbrands Bulgaria, които отличиха марката – “Домейн Бойар” за лидер в категорията “вино” у нас.

През последните две години Домейн Бойар се превръща и в един от най-големите вносители на вина в България. Като избата е партньор на най-големите и авторитетни винени компании в Европа и Америка – Accolade wines, Constellation Brands, Barton&Guestier, вината на рок-легендата Стинг и много други. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти

Не просто футбол