Вдъхновяващ подарък през месеца на влюбените от Gala Secrets

Платена публикация

Gala Secrets
Снимка: Gala Secrets

Чудесна изненада, както за почитателите на козметиката от собствената марка на Гала, така и за любопитните да опитат за първи път действието на уникалните формули. През месец Февруари, месецът на Любовта, всеки може възползва от ваучер за 20 лв. с промокод LOVEGALASECRETS. Ваучерът важи и за вече съществуващи намаления в официалният сайт на марката: www.GalaSecrets.bg.

Опиталите вече продуктите Gala Secrets споделят възторжени мнения за ефективни съставки и изненадващо бързи резултати. Особено впечатлени са от прекрасни текстури. Самата Гала споделя, че това е едно от най-големите предимства на козметиката й - лека консистенция, но с много високо съдържание на активни съставки. И всичките усилия за разработката на формулите си заслужават, заради съвършените резултати. 

Ако кожата ни е по-зряла, стресирана и има уморен вид, можем да се доверим на бързото подмладяващо и подхранващо действие на ANTI-AGE SERUM, с максимална концентрация на активни съставки. За по-младата и/или чувствителна кожа се грижи ANTI-AGE SERUM SENSITIVE FORMULA. А за дълготрайната хидратация CREAM FLUID Gala Secrets е уникален продукт. Един от малкото козметични продукти в световен мащаб, който осигурява хидратация на 3 нива. 

Възползвайте се от прекрасната възможност да се погрижите за идеалния вид на кожата си, благодарение на мощните формули и патентовани съставки. Изберете още сега своите любими продукти! Имате 20 лв. с ваучер LOVEGALASECRETS само през месец Февруари. Разгледайте и поръчайте ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти