В очакване: естетичната медицина и дерматологията са фокус на ключово изложение

Платена публикация

булмедика
Снимка: Булмедика

На 29 май стартира форматът ДЕРМА&EСТЕТИКА, заедно с БУЛМЕДИКА и БУЛДЕНТАЛ

Здравето, красотата, мисълта за бъдещето и успешният бизнес. Това са четири от основните причини, поради които с нетърпение очакваме ДЕРМА&EСТЕТИКА 2024. Събитието стартира следващата сряда, 29 май, в Интер Експо Център и до 31 май ще събира водещи регионални и глобални участници и брандове от естетичната медицина и дерматологията. В следващите редове откриваме ценни иновации, които ще открием при посещението си, както и полезни съпътстващи събития - част от програмата на изложение ДЕРМА&EСТЕТИКА 2024.

булмедика
Снимка: Булмедика

Форматът е полезен за всеки с интерес в естетиката и дерматологията. За 6-и път в ДЕРМА&EСТЕТИКА ще се срещнат производители, вносители, собственици на клиники и инвеститори, представители и търговци на оборудване, апаратура, материали, консумативи и всичко нужно за този така важен сегмент.

Добрата новина е, че с купуването на един билет от www.iec.urboapp.com, ще посетим и паралелните изложения БУЛМЕДИКА и БУЛДЕНТАЛ, насочени към медицината и денталната медицина, както и тематиките GREEN LINE, ANTI-AGING LIFESTYLE и „Здравен туризъм“. Всички те ще съберат над 180 изложители от 12 държави. Освен това над 90 специалисти се включват в съпътстващите събития. Сред тях е първият „Форум за женско здраве“, организиран от Момичетата от града (билетите са достъпни ТУК). В партньорство с Интер Експо Център събитието поставя на дневен ред профилактиката, диагностиката и лечението на различни заболявания, АГ грижата, репродуктивното и пренаталното здраве и др. С фокус върху авиомедицината, спешната медицина и др., е Презентационният форум на МК „Й. Филаретова”. Сдружение диабет и предиабет поставя за дискусия диабетните състояния. Десетки са и фирмените презентации, практически курсове и др.

булмедика
Снимка: Булмедика

Здраве и красота от природата

Участниците в ДЕРМА&EСТЕТИКА ще ни представят разнообразие от природни продукти за здраве и красота. Сред тях са решения с лечебна и разкрасителна цел, с добавен коноп. Сред продуктите са масажни гелове и кремове, разкрасителни и подмладяващи кремове и серуми за лице, с хиалурон, шампоани и др.

Ароматерапия за дентално здраве? Да, тя е повече от необходима. Доказват го крайните резултати от етерични масла и флорални води, които ще видим на изложбените щандове.

булмедика
Снимка: Булмедика

Може би сте в търсене на решение за пърхота? А знаете ли, че близо 2/3 от хората в някой етап от живота си се сблъскват с този проблем, едно от решенията за които може да бъде серията Alzeda. Тя е с медицинска насоченост и включва гел, шампоан и фитогел.

Мечтаната холивудска усмивка

И Вие искате такава, нали? Вярваме, че експертите, участващи на ДЕРМА&EСТЕТИКА, ще Ви дадат оптималните решения. Сред тях е иновативната BlancOne технология. „Тя е бърза и може да се комбинира с почистване на зъбен камък“, коментират специалисти за продукта, препоръчващ се за първи стъпки в избелването.

Знаем, че всеки, който носи алайнери и брекети се е сблъсквал с проблема „лош дъх“. Потапяйки се в иновациите от компаниите, открихме перлите Cool Caps, придаващи бързо свеж дъх. Това се случва благодарение на иновативните перли, ядрото на всяка от които съдържа втора микро-перличка; за още по-добър ефект.

булмедика
Снимка: Булмедика

Да забавим стареенето

Антиейдж сферата е сред основните акценти на изложението. Затова и не е изненадващо разнообразието от продукти, идеи и техники, които ще открием на щандовете. Сред тях е БИОРЕВИТАЛИЗАЦИЯ 135 HA. Това е продукт за мезотерапия с 59 активни съставки за стимулиране на клетъчния метаболизъм, заедно с Хиалуронова киселина с високо молекулно тегло и високопречистена хиалуронова киселина. Ще бъде представен и иновативен ART FILLER с двойно действие - запълване и регенериране, с патентована технология на производство.

За безопасно поставяне на филъри и конци, ще обърнем поглед къв локатора за вени Vein Finder. Той използва светодиоди с близки инфрачервени дължини на вълните, за да осветява цялата област. Вените се появяват като тъмни ленти, защото абсорбират светлинния спектър повече от околните тъкани.

Вярваме, че в изминалите редове, бяхме изчерпателни и полезни за избора Ви. А многообразието от иновативни продукти и застъпени сегменти превръщат изложения ДЕРМА&EСТЕТИКА, БУЛМЕДИКА и БУЛДЕНТАЛ в събития, които заслужават присъствието ни.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти

Не просто футбол