В аптеките: промоция на френска био козметика

Платена публикация

Промоционалният коледен пакет - дневен, нощен крем и маска за лице само за 84 лв!
Снимка: Oaskin

Потърсете в аптеките биокозметиката за подмладяване на кожата - "Оаскин", с първата патентована органична активна съставка.

Естествено е с увеличаване на годините и под атмосферните влияния кожата на лицето да губи младежката си свежест. Естествено е времето да оставя следи с все по-дълбоки гънки върху челото, около очите и устните.

Можем ли да "изтрием" въздействието на природата? Категоричният отговор на френските изследователи е "да"! Специалистите от лаборатория "3 Chenes" (Троа шен – Трите дъба) първи в света поведоха битка "срещу природата" със средства от природата. След години научни изследвания те създадоха биокозметика срещу бръчки, съдържаща първата патентована 100% органична активна съставка, "Oaskin", дала и името на козметичната серия.

"Oaskin" (Оаскин) е комбинация от грижливо подбрани екстракти от 3 вида дъбова кора и зелен анасон с доказано противостареещо, регенериращо, антиоксидантно, стягащо, защитно и възстановяващо действие. Чрез нея французите успешно включиха силата на вековните дъбови дървета в битката за вечна младост на кожата.

Биокозметиката "Оаскин" е първата  срещу стареене с произход от природата. Тя е сертифицирана от Ecocert (европейският орган, оценяващ дали даден продукт отговаря на стандартите за "био").

"Oaskin" се предлага и в България – дневен и нощен крем, крем за околоочния контур, крем маска за лице, мляко за тяло и депигментиращ серум с двуфазно действие, мицеларна вода за отстраняване на грима, почистваща пяна за лице, скраб, подхранваща маска.

Много българки вече оцениха нейния невероятен ефект за намаляване и изглаждане на бръчките, хидратиране, подхранване и подмладяване на кожата!

За предстоящите празници фирмата-вносител е подготвила изключителна изненада – промоционален коледен пакет с 3 продукта – дневен, нощен крем и подарък маска само за 84 лева (реална стойност 105 лв).

Българските дами отдавна имат доверие на френската лаборатория "3 Chenes", създала хитът на нашия пазар – Color & Soin (Цвят и Грижа) – боя за коса, шампоан и балсам – без амоняк, силикони, резорцин и парабени. "Троа шен" е автор и на "SATIÉTÉ" - първият естествен продукт за отслабване на базата на шафран, в чиято ефективност се увериха хиляди желаещи да се вталят бързо и лесно.

Козметичната серия Oaskin може да се купи както в аптеките (пълен списък на аптеките можете да намерите на този адрес - Biolifecosmetics.com), така и онлайн, в сайта Biolifecosmetics.com

Вносител: ”Био Лайф Козметикс” ООД

1756 София, бул.”Кл. Охридски”65, тел: 02/483 09 59; 0884/ 100 950; 0884/194 399.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти