Управлявай своята мечта

Платена публикация

Jacobs
Снимка: Jacobs

Когато засегнем темата за мечтите на хората, на определен етап в разговора винаги изскача идеята да си имаме собствено кафене или заведение. Разпалено обсъждаме къде ще се намира, как ще се казва, какво ще се предлага в него... За съжаление обаче, това е една от онези мечти, които почти винаги си остават единствено в умовете и сърцата ни, тъй като за нейното осъществяване освен стратегия и мотивация е нужна малка, но решаваща помощ, която повечето хора няма откъде да получат. От Jacobs обаче, са решени да окажат нужната подкрепа на няколко щастливци, които от мечтатели да се превърнат в създатели.

Jacobs продължава своята концепция „Отвори очи и последвай мечтите си“, която сега ще даде възможност на 5-има души да осъществят идеята си за собствено кафене. Щастливците ще имат възможност да направят своеобразен „тест драйв“ на мечтата си и ще получат шанса да ръководят самостоятелно своето заведение в продължение на 5 дни, за да разберат дали наистина това е тяхното призвание. 

Jacobs
Снимка: Jacobs

Как можете да станете един от тези петима? Много лесно - трябва просто да кандидатствате на www.kafenemechta.bg и да впечатлите журито от професионалисти, като им опишете своето мечтано заведение. Периодът за регистрация е 4 седмици, а след неговия край журито ще посочи петте кандидатури, които са го заинтригували най-силно. Въпросното жури е съставено от Тео Димитров (управител на “Memento”), Ивайла Генчева (управител на „One More Bar”) и Диди Пинджурова (управител на “Diddy’s Cake).

Ще бъде организиран специален уъркшоп с тяхно участие, в който тримата ще споделят кои са най-ключовите елементи от менажирането на собствено заведение - от концепцията, през визуалната идентичност, разрешителните, комуникацията, персонала, менюто, та чак до отчета на касовия апарат. Паралелно с това на петимата печеливши ще бъде осигурено мобилно кафене в центъра на техния град, което ще разполага с персонал, разработено меню, разрешителни и всичко необходимо за нормалното функциониране на едно  заведение. Името и брандинга на заведението ще са посветени на неговия собственик, а от там нататък всичко ще зависи от самия него - да привлече и очарова нови клиенти, да натрупа най-голям оборот и да има най-много възможни потребители. Печалбата от петте дни работа на заведението остава за участника, а най-добрият измежду петимата ще отнесе вкъщи голямата награда - професионална кафемашина “Brasilia”. 

Понякога осъществяването на голямата мечта може да се окаже много по-близо, отколкото сме предполагали. А тези, които казват, че няма пряк път към успеха, очевидно не са се регистрирали на www.kafenemechta.bg.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти