Триумф за най-голямата оптична компания у нас

Платена публикация

Grand Optics
Снимка: Grand Optics

Радостта от хубавите очила е специалният подарък на „Джой Фешън“ по повод технияпразник. Всеки закупил един чифт диоптрични или слънчеви очила от 8 до 21май включително, получава безплатно втори – слънчев, диоптричен, дамски или мъжки, спортен или елегантен, без ограничения в избора. Освен двойна, радостта може да бъде и споделена, ако вторите очила се превърнат в подарък за любим човек, приятел или колега. Предложението важи за всички специализирани оптики от шестте вериги на „Джой Фешън“ в цялата страна: Grand OpticsJoy OpticsZEISS VISION CENTERKid OpticsOpto Sport и Polaroid Shop

Grand Optics
Снимка: Grand Optics

Модни, технологични и здравни центрове едновременно – такива са съвременните оптики по света. Но те съществуват и в България, а сериозен принос за това има най-голямата компания в оптичния бранш за страната ни „Джой Фешън“. За последните 16 години те създават 50 специализирани оптики, като най-новата отваря врати през месец май 2018-та. 

Модерните оптики улесняват много съвременния човек с неговия динамичен начин на живот, защото предлагат цялостна,експертна грижа за зрението. Те са фешън дестинация, където могат да се намерят всякакви модели очила от най-актуалните, до най-нестандартните. Но оптиките са и лекарски кабинет, в който всеки може да се погрижи за очите си с помощта на специалисти и най-модерна апаратура. На човек му остава само да се наслади на радостта и комфорта от това да носи точните за него очила – едни, а защо не и втори! 

Grand Optics
Снимка: Grand Optics

Не е случаен фактът, че първата, както и най-новата оптика на „Джой Фешън“ са именно от веригата Joy Optics. Там винаги има най-голямо разнообразие от очила за възможностите на всеки и атрактивни ежемесечни промоции. А усещането, че си взел нещо качествено на добра цена и си получил бонус, изпълвачовек с искрена радост! Изборът на нови очила е също и чудесна възможност за хората да проверят зрението си! Всеки може да го направи в оптиките от веригата Grand Optics, където освен изключително модно разнообразие от очила има задължителен очен кабинет и кът за експресна изработка. Смартфони, таблети и компютри, които станаха неизменна част от всекидневието, насочиха вниманието на все повече хора към предимствата на „дигиталните стъкла“, които намаляват умората на очите и ги предпазват от вредната синя светлина. В технологично отношение, когато говорим за съвършенство в оптичния бранш, то задължително е свързано с ZEISS. Прецизните почитатели на очилата ще оценят най-новите високотехнологични уреди и инструменти за измерване, както и ексклузивната селекция продукти в бутиковите оптики ZEISS VISION CENTER. Употребата на електронни устройства засили също необходимостта от превантивна грижа за зрението.Тя е още по-важна, когато става въпрос за детските очи. Специфичните грижи за тях често затрудняват родителите, но те могат да разчитат на експертна помощ в специализираните детски оптики Kid Optics.

Grand Optics
Снимка: Grand Optics

Повишеното внимание на хората към грижата за зрението и осъзнаването на предимствата на очилата за специфични дейности са част от тенденциите, които специалистите на ‚Джой Фешън“ наблюдават през последните години. Те отчитат промяна и в отношението на българите към слънчевите очила, които все повече се възприемат като необходимост, а не само като моден аксесоар. Културата на туризъм и спортовете на открито налагат носенето на слънчеви очила със задължителен UV филтър и поляризация, както през лятото, така и през зимата. Установено е, че количество на вредните лъчи е еднакво и при слънчево, и при облачно и мрачно време. Шофьорите знаят добре какво удобство са очилата, които премахват отраженията и изчистват образа. Затова е изключително важно да се избират качествени слънчеви очила с поляризация, което човек най-сигурно може да направи в специализираните оптики като Polaroid Shop. Същото важи и за специфичните очила за различни спортове в оптиките Opto Sport, независимо дали става въпрос за слънчеви очила, диоптрични очила или маски за плуване. 

Grand Optics
Снимка: Grand Optics

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти