Три свежи детайла във вашата лятна визия

Платена публикация

Levis
Снимка: Levi"s

Лятото е вече тук и едно от най-любимите неща през този сезон са ярките цветове, които нашите дрехи притежават. Това настроение, което се създава от ежедневната цветна феерия по улиците, е едно от нещата, които кара хората да се чувстват изпълнени със щастие и няма как да не му отдадем нужното внимание. Освен всичко друго, дамите добавят и някои леки акценти в тяхната визия, които ги правят още по-прелестни. На какво можем да заложим тази година, така че да изглеждаме актуално спрямо световните модни тенденции?

Обичате ли еспадрили?

Надяваме се, че ще дадете положителен отговор на този въпрос, защото и това лято този вид обувки ще са едни от най-актуалните в света на модата. Огромно разнообразние можете да откриете в https://answear.bg/k/tya/obuvki/espadrili, където ви очакват десетки модели, цветове и размери, подходящи за всяка една ваша визия. Еспадрилите сами по себе си са изключително леки, поддържат нормална температура около ходилото и, разбира се, не на последно място – те са изключително удобни. Можете да изберете обувки с по-ниска или по-висока подметка, в зависимост от желанията, които имате, и височината, до която искате да достигнете.

Подходящи ли са кецовете за лятото?

Не само, че са подходящи, но и са едни от най-избираните модели обувки, особено сред хора, които водят изключително активен начин на живот. За тях е най-важен комфортът на ходилата и кецовете удовлетворяват този критерий на 100%. Избирайте кецове в свежи тонове, които биха паснали идеално на всякакъв тип облекло. Най-добрият съвет, който можем да ви дадем, е да се спрете на белия цвят, който се е превърнал в класически за този тип обувки, но напълно осъзнаваме, че поддръжката му не е много лесна. Затова можете да заложите и на други ярки или пастелни цветове, които да внесат настроение през деня ви.

Хубавото на eспадрилите е, че можете да ги съчетаете както с дънки или друг панталон, така и с рокля или пола, а защо не и с къси панталони или спортен екип. Тази мултифункционалност ги прави предпочитан избор за всякаква визия.

Как лесно да освежим лятната ни визия?

Всяка дама знае, че това дори елементарно, ако изберем подходящата дамска чанта. Съчетаването ѝ с обувките, които носим, прави изключително добро впечатление в модните любители около нас. Понякога тя може да бъде онзи детайл, който коренно да промени външността ни. Точно поради тази причина трябва много добре да преценяваме кои дамски чанти са подходящи както за нас, така и за съответния случай. Ако имате натоварено ежедневие и носите прекалено много неща със себе си, изберете чанта с по-големи размери, така че да ви бъде удобна през целия ден, например раница. Ако обаче се придвижвате с кола или сте доста минималистични по отношение на вещите си, можете да изберете и нещо съвсем не чак толкова голямо, което да завършва цялостно вашата визия и да бъде по-скоро като подправка към стайлинга ви.

Детайлите са тези, които променят външността ни изцяло. Ето защо ви препоръчваме това лято да наблегнете не само на обувките, които ще изберете, но и да обърнете внимание на вашите аксесоари – дамска чанта, шал, слънчеви очила. Само така ще изглеждате феноменално, а вие го заслужавате!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти