Три Био: живот за природата, живот за повърхностите, живот за хората

Платена публикация

Три Био
Снимка: Tri-Bio

Устойчивото потребление, грижата за здравето и природосъобразният начин на живот са три от най-големите теми на нашето съвремие.

Отразявайки нуждите на своите потребители по целия свят, американският бранд Три Био създава каталог от продукти, съобразен с всички тези фундаментални приоритети на 21-ви век.

Три Био е марка, произвеждаща патентовани еко формули за почистване на дома, офиса, дрехите и кожата. В превод, името “Три Био” означава “Три Живота”. Каква е концепцията, стояща зад това наименование, и как е реализирана тя?

Живот за природата

Почистващите препарати на марката Три Био са разработени така, че да щадят околната среда във всеки етап на производството и действието си. Накратко, техните предимства за природата са следните:

• Липса на тежки и агресивни химически вещества, които оставят отпечатък върху околната среда;

• 100% биоразградимост, гарантираща бързо и безопасно разтваряне на съставките след употреба;

• Рециклируеми опаковки, които подлежат на повторна употреба според всички общоприети стандарти;

• Производство без тестване върху живи същества и официална политика против жестокостта над животни.

Продуктите на Три Био са наградени с няколко европейски еко сертификата, включително ECO GREEN етикет, EU Ecolabel, и съответствие с европейската регулация REACH.

Три Био
Снимка: Tri-Bio

Живот за повърхностите

Пробиотичните и ензимните формули на Три Био са безкомпромисни към замърсяванията, но изключително нежни към повърхностите. Техните жизнеспособни съставки разграждат замърсителите на клетъчно ниво, вместо да ги унищожават със силата на агресивната химия. Резултатите са забележителни:

• Повърхностите са не просто перфектно чисти, но също така подхранени в дълбочина;

• Почистването не създава риск от надраскване, протриване, избледняване, загуба на външния вид или свойствата на повърхностите;

• Създава се уникален защитен слой, който поддържа хигиената за по-дълго време и предотвратява натрупването на замърсители.

Препаратите за под, баня, тоалетна, кухня и текстил на Три Био са еднакво ефективни както върху механични, така и върху биологични замърсители. Те неутрализират не само праха и грубите замърсявания, но също така микробите, бактериите, вирусите и гъбичките върху третираната зона.

Три Био
Снимка: Tri-Bio

Живот за хората

Последно, но не и по значение - препаратите Три Био гарантират ненадмината нежност към човешкия организъм. Те не съдържат фосфати, тежки химикали, изкуствени парфюми, оцветители или алергени. Благодарение на тези си свойства, продуктовата гама на бранда гарантира:

• Безопасно използване в домове с новородени бебета и малки деца;

• Перфектна хигиена без увеличаване на риска от алергии и кожни свръхчувствителности;

• Превенция на сезонни и хронични респираторни заболявания;

• Почистване без тежки химични миризми, без нужда от използване на ръкавици и без опасност за присъстващите в помещението.

Брандът Три Био има специална препоръка от Асоциацията за борба с астмата и алергиите - организация със седалище в Литва, която има за цел да дава експертни съвети и препоръки за хората, страдащи от подобни заболявания.

Три Био
Снимка: Tri-Bio

Три Био: вече и на българския пазар

След като печели доверието и симпатиите на хиляди потребители в САЩ и Европа, марката Три Био вече е достъпна и за българския потребител. Освен живот за природата, живот за повърхностите и живот за хората, тя гарантира още едно предимство: живот за Вашия бюджет.

Препаратите Три Био се вписват в стандартната ценова гама и идват да покажат, че екологичното почистване може да бъде също толкова достъпно и също толкова ефективно както стандартното почистване. За да не се налага да правите компромис нито със здравето, нито с природата, нито със семейния си бюджет.

Официален дистрибутор на марката за България е Зизито БГ, а продуктите на Три Био можете да намерите както на уебсайта на вносителя, така и в добрите магазини от търговската мрежа в страната.

Три Био
Снимка: Tri-Bio

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти