Топ 5 оригинални идеи за подарък преживяване за всеки

Платена публикация

Gift Come True
Снимка: Gift Come True

Да подариш щастие. Да сбъднеш мечта. В това е смисълът на подаръка преживяване! Той създава емоция и кара човек да се чувства истински специален, получавайки подарък с отношение, а не със задължение. Прекрасно е да знаеш, че вместо поредната вещ, която ще бъде забравена в шкафа, си зарадвал любим човек с вълнуващо преживяване, което ще запомни. Затова те каним в света на 500+ преживявания в онлайн платформата на  Gift Come True ! Направи си любимото кафе или чай, настани се удобно, а ние ще ти дадем идея как да подариш щастие!

Пътешествия

Пътешествието е подаръкът преживяване, с което не можеш да сгрешиш! Подходящо е за всеки: мъж, жена, двойка или семейство с деца. В зависимост от преживяването, което избереш, то може да отведе получателите на луксозна почивка със СПА и уелнес услуги, спокойно място и чист въздух сред природата, романтично бягство за двама в замък, гастрономическо приключение на село с автентични ястия или пък на тайното пътуване, водещо към изненадваща локация чрез тайни писма!

Масажи и СПА терапии

Gift Come True
Снимка: Gift Come True

В днешното забързано ежедневие да изненадаш любим човек с време само за него е преживяване, което ще се оцени! Това е особено подходящ подарък за любима жена, която да поглезиш с терапии и ритуали за релаксация и разкрасяване. Тай масажът на тепих пък е добър избор за мъж, а двойките могат да се насладят на споделено преживяване от горещи арома вани, паралелни масажи и дори личен СПА апартамент!

Дегустации и вечери

Gift Come True
Снимка: Gift Come True

Дегустациите са едни от най-популярните преживявания, особено за двойки и семейства! Те са истинско пътуване за сетивата и чудесен подарък, с който можеш да зарадваш получателите според индивидуалния им вкус, давайки им възможност да опитат специално три или петстепенно гурме меню или дегустация, посветена изцяло на нещо любимо: вино, кафе, бира, средиземноморски или пък японски ястия. А за тези, които искат да подобрят кулинарните си умения, кулинарният курс е подаръкът преживяване, който ще им пасне идеално!

Екстремни преживявания и приключения

Gift Come True
Снимка: Gift Come True

За търсачите на силни емоции, адреналин и нови приключения… Издигаме ги високо в небето за мотивационен полет със самолет, потапяме ги в дълбокото с гмуркане и шнорхелинг, отвеждаме ги високо в планината за зареждащ преход, състезаваме се офроуд с ATV, бъги или УАЗ, показваме им емоцията на бързите води с каяк, каньонинг и рафтинг или ги предизвикваме на скок с парашут! За всички смели мъже, жени или дори двойки, които заедно искат да се впуснат в споделени преживявания по земя, въздух и вода!

Курсове и работилници

Еднодневните курсове и работилници са чудесен начин да подариш на любим човек възможността да опита нещо ново и интригуващо без ангажимент. А кой знае? Може това преживяване да се превърне в следващото му любимо хоби! Имаш избор между езда, танци, рисуване, пеене, свирене на музикален инструмент, фотография, курс за коктейли или собствен купаж вино, както и редица творчески работилници за керамика, сграфито и дърворезба: подходящи, както за индивидуален подарък на мъж или жена, така и на двойки, и на семейства с деца, заздравявайки връзката родител-дете!

Ако не си сигурен кое точно преживяване да избереш за твоя човек, подари му Gift Come True гифт карта на определена от теб стойност! Както всички ваучери от платформата, тя е валидна 1 година! С нея получателят има свобода да избира от всички 500+ преживявания на сайта, като при тези с по-висока стойност може да доплати разликата, а при тези с по-ниска - да използва оставащия си баланс за следващи покупки!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти