Ти си това, което купуваш. Какво говорят покупките ти за теб?

Платена публикация

карта
Снимка: Thinkstock

Възможността да пазаруваш е независимост. Знаем го всички, нали? Не само влюбените в шопинга. Всеизвестна тайна е, че ние жените сме движещата сила, когато става дума за пазаруване.

А какво по-хубаво от това да разполагаме със средства за това? Така и ние сме щастливи, и любимия човек, и децата. Защото ние не се ограничаваме само до себе си, нали! Все нещо харесваме и за някой от семейството.

Всяка покупка, потвърждават специалистите от Бяла Карта, издава по нещо за характера.

карта
Снимка: Thinkstock

Независимо от това  дали си практична и пресмяташ до стотинка всеки свой разход или пък си романтичка, която пръска пари,за да изненада любимите си хора, при всяка от нас средствата в един момент започват да са на ръба и идва време да призовем нашата тайна супер сила – модерната кредитна карта.

Нейните удобства?

Шанс за одобрение при влошена кредитна история, без изискване за трудов договoр и липса на такса при теглене от банкомат в България, каквито Бяла Карта предлага. 

И ако понякога не можеш да разчиташ на приятелка за компания, картата ти винаги ще е на разположение и винаги е достъпна.

Искаш ли да разбереш нещо повече за себе си според покупките, които правиш?

карта
Снимка: Thinkstock

Бяла Карта стана на 5 години и те кани на страхотно онлайн парти, на което можеш да разбереш нещо любопитно за себе си и за това каква си според покупките, които най-често правиш. Разбира се, и да се „почерпиш“ с подарък, не по-късно от 30 юни. 

Последвай този линк, който ще е отведе до едно приятно онлайн парти с изненади!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти