Тенденции 2022: тренди бански за пищни форми

Платена публикация

платени
Снимка: Аstratex

За повечето от нас плажът и шумът на вълните осигуряват идеалния летен релакс. Независимо дали мечтаете за топло море или слънчев басейн, имате нужда от бански костюм. Ако сте жена с по-пълна фигура и не знаете какво да изберете за предстоящия сезон, имаме няколко съвета за вас.

Класика в нов дизайн

Съществува все по-голям асортимент от дрехи, включително и различни плажни облекла, предназначени за хора с по-пълна фигура. Когато подготвяте летния си тоалет, първо помислете от какво се нуждаете и какъв ефект искате да постигнете. Ако искате да вталите фигурата си, заложете на класиката – цял бански. През последните години целите бански претърпяха истинска революция и сега се предлагат в много стилни вариации и кройки.

Ако имате големи гърди, търсете бански костюми с подплатени чашки и широки презрамки. Освен стабилна опора, те ще дадат на гърдите ви стегнат и красив вид. Ще откриете качествена подкрепа най-вече при моделите с горна част, наподобяваща традиционен сутиен, и при горнищата, завързващи се на врата. Избягвайте бански костюми без презрамки - те не са много удобни за пищните извивки.

Опитайте бански с дълбоко и декорирано деколте, тъй като красивите детайли са на мода този сезон. Фините волани ще добавят нотка чар и женственост, а металните орнаменти – доза стил. Ако не искате да показвате гърдите си, изберете модели, покриващи бюста с ресни или къдрави воали.

платени
Снимка: Аstratex

Модели за крушовиден тип фигура

Ако имате фигура тип „Круша“, не препоръчваме бански с големи декорации около бедрата, защото те оптически ще разширят фигурата ви в зоната на ханша и талията. Вместо тях търсете бански със семпла долна част, най-добре в черен и тъмносин цвят. Можете, също така, да изберете долнище с високи разрези отстрани, защото те оптически ще удължат силуета ви. За да прикриете и оформите корема, можете да заложите на бански с лека стягаща част в зоната на талията. Банските с висока талия са много подходящи за покриване на по-голямото коремче, а този сезон са абсолютен хит.

През 2022 модерни са асиметричните бански и тези с фигурален принт в моряшки стил. За жените с по-пълни извивки са подходящи малки геометрични щампи като полка точки и вертикални райта. Съветваме ви да избягвате хоризонталните райета в зоната на корема и ханша, защото те оптически разширяват фигурата. Бански костюми за пухкави дами с екзотични флорални мотиви в горната част и по-тъмни плътни цветове в долната част също са чудесен избор.

платени
Снимка: Аstratex

Бански от две части

За тези, които не харесват цели бански или просто мечтаят за такива от две части, също има решение и то се нарича „танкини“. Тези горнища на бански, които приличат на потник или тениска, могат свободно да се комбинират с различни долнища, за да се създаде оригинален и зашеметяващ комплект.

Ако искате да изберете традиционен бански от две части, изберете подплатено горнище в смели цветове или със забавна шарка. Съчетайте го с гладко долнище с висока талия и по-изрязана част около бедрата, за да изглеждате по-слаби.

Банският ви няма да бъде скучен, дори и да сте с малко по-едра фигура. Бъдете смели и заложете на модела, в който сте се влюбили без притеснение, но помнете, че комфортът е най-важен.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти