Техники за съкращаване на стреса на работното място

Платена публикация

Техники за съкращаване на стреса на работното място
Снимка: netinfo

В днешния забързан свят работното място твърде често изглежда като скоростно влакче на ужасите с бързо променящи се емоции и настроения. Дълги часове в офиса, кратки срокове, презентации, таргети, бюджети, важни срещи и все по-големи изисквания, които могат да ви пренатоварят и да натрупат усещане за безпокойство и несигурност. И докато за някои професии стресът съществува в по-приемливи норми, то за други работни места - прекомерният стрес може да се окаже разрушителен фактор както за емоционалното, така и за физическото здраве на служителите.

Може да въздейства върху продуктивността и ефективността, дори да е еднозначен на разликата между успеха и провала. Ако не сте в състояние да контролирате всичко в обкръжаваща ви работна среда, не изпадайте в отчаяние и безпомощност. Каквото и да е естеството на работата ви, каквито и да са изискванията и амбициите ви за кариера, ние ви предлагаме няколко стъпки за преодоляване вредните ефекти на стреса и за подобряване на удовлетвореността на работното място.

– Инициирайте положителни взаимоотношения на работното място и извън него
– Ставайте и се движете на всеки кръгъл час, правете си кратки почивки от монитора
– Научете повече за това как храните, богати на омега-3 мастни киселини, спомагат за намаляване на стреса и повишаване на настроението
– Винаги взимайте достатъчната доза сън, за да се чувствате в превъзходна форма
– Върнете си контрола чрез определяне на приоритети и организиране
– Търсете хумор във всичко, което на пръв поглед изглежда като лоша ситуация

Все пак стресът не винаги е нещо лошо. Леки порции стрес могат да ви стимулират да останете фокусирани, енергични и в състояние да отговорите на новите предизвикателства на работното място. Но когато стресът надхвърли вашата способност да се справите с него, той престава да е полезен и започва да причинява щети върху ума и тялото.

Ако стресът на работното място влияе на вашите професионални резултати отрицателно или на умението ви да управлявате личния си живот, то можете да се доверите на изпитаната универсална комбинация от цветни есенции РЕСКЮ на д-р Бах. Продуктите от серията бързо и ефективно ще ви помогнат да намалите общите нива на стрес и да си възвърнете чувството за контрол по време на и извън работа. Щe възстановят вашето вътрешното спокойствие и усещане за хармония. Приемът е препоръчителен при състояния, които изискват спешна намеса, за да запазите психо-емоционалната си стабилност.

РЕСКЮ не разрешава ситуацията, но променя отношението ви към нея, а това е сигурна стъпка към намиране на изход и най-вече гаранция, че не вредите на себе си. Акумулирането на непреработен стрес неизбежно нарушава баланса в тялото и провокира болести, дори и да имате най-здравословния начин на живот. Храненето и двигателната активност са важни, но недостатъчни, ако не се погрижите за емоционалната и мисловна хигиена.

Всички форми на РЕСКЮ (капки, спрей, пастили, бонбони)) са интелигентна и надеждна алтернатива за преодоляване на стреса и овладяване на емоциите по време на и след работа. Ако лесно изпускате нервите си и избухвате в офиса или на среща с бизнес партньор, или пък проявявате нетърпение в отношенията с колегите, то тези дисбаланси могат да бъдат елиминирани с РЕСКЮ. Универсалната комбинация ще ви помогне да се справите със състояния на вътрешно безпокойство и притеснения, които ви правят изнервени или несигурни; ако имате проблеми на работното място или вкъщи; ако срещате трудност в овладяване на емоциите или изпадате в паника преди публична изява или поредната презентация в офиса.

ДОЗИРОВКА

4 КАПКИ=2 ВПРЪСКВАНИЯ=2 ПАСТИЛИ=1 БОНБОН

Може да приемате РЕСКЮ във всички форми неограничено в рамките на деня, през 15 минути до ефект. Подходящ е за всички възрасти, без опасност от предозиране и не води до привикване. Две впръсквания директно в устата на РЕСКЮ спрей бързо ще неутрализират възникнали безпокойство и несигурност в рамките на 10 минути с продължителност на действие 1-2 часа. За повече информация: www.rescue.bg

Следете всички новости около продуктите от серията Рескю и във facebook: Rescue Bulgaria

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти