Tefal Cook4me+ ви дава повече

Платена публикация от Tefal

Всички ценим вкусната, домашно приготвена храна – топли и ароматни пълнени чушки, сочни кюфтенца с доматен сос, съвършено гладък крем карамел без нито една шупличка в него… Възможността да им се наслаждаваме всеки ден обаче клони към нула за много от нас. Дали заради липсата на сръчност и готварски умения, които все пак подлежат на култивиране, или по-често заради липсата на време… Тази негова неумолимост непрекъснато ни принуждава да пестим и да крадем безценни минути от всяка възможна дейност. Готвенето е сред първите в списъка. Да направим нещо набързо, нещо леко, нещо, което не изисква да стоим дълго край печката. Да вземем нещо от топлата витрина, някаква салата, полуфабрикати, полувкусни неща… И така вечер след вечер компромисите се трупат един след друг. Първо, с качеството на храната, която консумираме. После, с желанието ни за разнообразно меню. С времето, което прекарваме вкъщи и заниманията, в които сме ангажирани заедно, като семейство – приготвянето на храната, която ще сложим на масата несъмнено ни сближава. Да не забравяме и уюта, който топлината и уханието от фурната създават и превръщат всяко жилище в дом.  

Компромис, който няма нужда да правите

Не се налага да правите толкова отстъпки, след като можете да отметнете всичките си ангажименти за деня и да поднесете на семейството си току-що приготвена кавърма, например. Докато тя се е готвила, вие сте успели да си вземете душ, да свалите напрежението от „външния свят“ и да се настроите на вълна „вкъщи, заедно, спокойствие, вечеря, чаша вино“. Няма начин, ще кажете скептично. Има начин! Нарича се Tefal Cook4me+ и с него кавърмата е готова точно за половин час, без да се налага да стоите над нея с бъркалка в ръка. А 30 минути са предостатъчни за дълъг душ.

Този мултикукър е интелигентен – има дигитално меню с вградени рецепти за разнообразни ястия и ви води стъпка по стъпка в приготвянето на храната, което значи, че можете спокойно и с чиста съвест да оставите гладното домочадие да се погрижи за нарязването на продуктите и поставянето им в уреда, а вие да си вземете дори вана.

Tefal
Снимка: iStock

Изпробвахме го – безотказен е. Ястията са точно такива, каквато искате да бъдат – пресни, домашни, топли, вкусни, добре приготвени, направени с качествени продукти, които вие самите сте избрали. Имате всичко, на което държите, и не правите компромис. О, и верен приятел, който ще ви спаси, когато ви изненадат неочаквани гости. За времето, за което обичайно ще нарежете мезета и ще ги сложите на масата, вашият мултикукър ще спретне чудесна топла вечеря за 6 души. Това значи, че вие ще можете да си поговорите и да се посмеете на по питие.

Спестено време под налягане  

Как може ястие, което обичайно се прави за час и половина, та дори и повече, да бъде готово за сервиране за половин час, при това без да го обгрижвате през няколко минути?

Tefal Cook4me+ знае тайната – той готви под налягане. Това пести неимоверно много от така ценното ви време, като същевременно запазва хранителните вещества на продуктите, без да ги разрушава или разгражда. Всичко става в един съд, в което често е тайната на вълшебните домашни гозби. Продуктите са заедно и попиват взаимно от вкусовете и ароматите си, за да ви дадат съвършената хапка. А уредът поддържа и храната топла докато дойде време да я поднесете.

Но Tefal Cook4me+ не е просто мултикукър. Аксесоарите, които се предлагат към него го превръщат в мултифункционален домашен помощник, с който можете да правите на практика всичко. Благодарение на запичащия капак можете да печете, пържите и гриловате с горещ въздух. Така е хем вкусно, хем здравословно, защото се готви с по-малко мазнина. Пилето с картофи и бира става великолепно, да не говорим за мусаката, сочните пържоли и любимите кюфтенца.

Опитахме и кекс във формата за печива – надигна се и стана пухкав и лек. Крем карамелът е… чудо. За него ползвахме 6-те стъклени бурканчета, в които могат да се приготвят фини десерти или пък по-нестандартни предястия.

Огромно удобство се оказа капакът за съхранение. Ако остане неизядена храна, просто я покривате и прибирате в хладилника в съда, в който е сготвена. Без прехвърляне и без допълнително миене. И като стана въпрос за миене, съдовете и приставките на уреда могат да се мият в съдомиялна машина.  

Нещо важно за всички, които се страхуват да работят с уреди под налягане. Tefal Cook4me+ изпуска парата автоматично, за да ви гарантира спокойствие и безопасност. От вас не се изисква друго, освен да си починете, докато той се грижи за всичко. 

Защо да избера Tefal Cook4me+

Разумният избор винаги е значел само едно – да вземеш това, което ти дава повече. А Tefal Cook4me+ определено дава повече. Освен че е единственият на пазара интелигентен мултикукър под налягане с автоматично изпускане на парата, с него се работи изключително лесно. Вадите го от кутията, слагате кабела за електричеството и можете да готвите веднага. Дигиталното му меню разполага със 150 вградени рецепти за предястия, основни ястия и десерти на български език. Интуитивният екран ви води стъпка по стъпка през приготвянето на всяко ястие – от списъка с необходимите продукти до пожеланието за добър апетит. Така не се налага да проверявате дали мазнината е достигнала необходимата температура, защото той сам ще ви каже.

Благодарение на менюто “Съставки” можете да готвите отделни съставки (месо, риба, зеленчуци, плодове и зърнени храни) и да сте спокойни, че ще бъдат съвършено направени. Само избирате съставката и количеството и уредът показва колко вода да добавите и колко време следва да се готви.Като например предизвикателството за почти всяко домакиня – ориз. Бъдете сигурни, че няма да стане на камъчета, става пухкав и се рони зрънце по зрънце.

След като ястието е готов, уредът няма да ви позволи да го отворите и ако не е отчел необходимото време, след което това ще бъде напълно безопасно за вас. И има само един навигационен бутон, с който управлявате дигиталното меню – завъртате, натискате и готово. Това го прави идеално решение за всички, които обичат домашната храна, но не са особено на „Ти“ с готвенето. Вечно гладните и претенциозни тийнейджъри също ще го оценят. Родителите им също, защото няма да сварват кухнята в пълен безпорядък след поредните кулинарни експерименти на детето.

Ако държите на разнообразието, в специалното мобилно приложение

Tefal
Снимка: iStock

Cook4me by Tefal (за iOS & Android)

ви очакват още 100 допълнителни рецепти на български език. Така няма да се чудите какво да сготвите за вечеря – вкусните идеи са на върха на пръстите ви.

А ако и те не са ви достатъчни, Tefal Cook4me+ разполага и с ръчен режим за „класическо готвене“. Той поддържа три режима на готвене:

  • Бавно готвене (готвене на слаб огън) – 75 градуса;
  • Къкрене – 90 градуса;
  • Запечатване (пържене до златисто) – 160 градуса.

Така можете да се наслаждавате на любимите си ястия, но сготвени със значително по-малко усилия и осезаемо по-кратко време.

Може да ползвате приложението и за да си направите списък за пазаруване или просто да изброите наличните съставки в хладилника, и да получите идеи за рецепти.

Защо го избрахме ние? Защото винаги е хубаво, когато има кой да мисли за всичко вместо нас.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти