Тайните за красива кожа през есента

Платена публикация

Bioline
Снимка: Bioline

Още не сме успели да изразходим лятната си козметика и ето, че се налага да помислим за есенната грижа за кожата. Макар промяната да не е толкова радикална, все пак е необходима. Съвет: избирайте козметични продукти с изчистени от вредни съставки формули (да НЕ съдържат минерални масла, силикони, парабени, изкуствени оцветители). Хубави натурални козметични продукти с доказано усвоим колаген предлага българската марка COLLAGENA, можете да ги разгледате ТУК.

Защо трябва да променяме грижата за кожата през есента?

С настъпването на по-студени дни, състоянието на кожата се променя. Затова трябва да се погрижим прехода да не бъде с визуални последици. Всички знаем, че кожата не прощава небрежното отношение и „отмъщава“ с възрастови изменения и други неприятности. Грижата през есента трябва да се избира не само според прогнозата за времето, а според състоянието на кожата ни, съществуващите проблеми и външен вид. В случай, че времето влияе на тези фактори, трябва да променим не само крема, но и дори средството си за почистване на лицето. Във ветровитото време кожата  се нуждае от хидратация, от повишаване на защитните сили и възстановяване на хидролипидната мантия. Бариерната функция на епидермиса страда силно при вятър и пресушен въздух в помещенията.

Какво трябва да съдържа козметичния несесер през есента?

Актуални са козметични средства, които имат хубави и усвоими формули. Обобщено, ни трябва:

-          Подходящо средство за почистване. С началото на отоплителния сезон си струва да преминем към максимално щадящо почистващо средство.  Да се запознаем предварително със съдържанието и да не допускаме вредни компоненти, които пресушават и разрушават защитния слой на кожата. Максимално изчистени и ефективни почистващи средства с прекрасен състав предлага COLLAGENA - с PH 5.5. Разгледайте ги ТУК.

-          Дълбока хидратация заради пресушения въздух в помещенията и вятъра навън. Защита за хидролипидната мантия, тъй като тя се нарушава от вятъра и спадовете в температурата. Познато ни е: сутрин-студ, на обед-слънце, вечер-дъжд. Трябват ни продукти, които да защитят и възстановят естествената защитна бариера на кожата. Наблегнете на продукти с колаген и патентовани ефективни съставки. Да не забравяме и деликатната кожа около очите! Можем да поръчаме продукти с действително усвоим от кожата колаген. Чудесни комплекти на COLLAGENA ще откриете ТУК.

-          Успокояваща грижа, особено при нарушаване на кръвообращението и проблемна кожа. Кръвоносните съдове на лицето реагират на температурните амплитуди. Често се появява неприятно зачервяване. Промяната на сезона често провокира обостряне на съществуващи проблеми с кожата. Продукти при наличие на кожни проблеми можем да да се доверим на специалните формули на COLLAGENA, научете повече ТУК.

-          Специално внимание към кожата на устните. Продукти от ново поколение, които хидратират в дълбочина, увеличават плътността и правят устните меки и чувствени можем да намерим ТУК.

Да се грижим за баланс във всичко, особено когато се отнася за отношението към кожата. Нека есента бъде мека и красива! Избирайки продуктите на COLLAGENA, можем да сме сигурни, че даряваме кожата си с чудесни съставки. Цялата гама на марката, както и промоционални предложения, можете да разгледате ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти