Тайните на билковите екстракти: как да ги използваме за здраве и красота

Платена публикация

жена красота
Снимка: iStock

Силата на билковите екстракти и качествените продукти със съдържание на такива се изразява не само в грижа за здравето, но и на красотата, коментират от Nature's Way.

Лечебните билки се използват за натурално лечение, чийто цялостен подход е да се пребори с патогените в организма, да укрепи имунната система и да повлияе положително отвътре навън.

Как натуралните продукти влияят за вътрешно благополучие?

В общия случай, хранителните добавки и билковите екстракти имат положителни свойства върху здравето на организма, като те действат по следните начини:

● осъществяват имунна подкрепа – те са богати на жизненоважни микро и макроелементи, като протеини, витамини, минерали и антиоксиданти. Те се борят с патогените в организма и в общия случай подсилват имунитета;

● подпомагат детоксикацията – благодарение на антиоксидантната грижа, се извършва детоксикация, която премахва токсините от тялото;

● намаляват тревожността и стресовите нива – много от билките са познати със своите седативни свойства, напомнят от Nature’s Way. Освен чрез перорален прием обаче, може да черпите ползите от адаптогените и чрез алтернативни методи. Използването на етерични масла за ароматерапия може значително да ви помогне в управлението на стреса и постигането на благополучие.

Въпреки редицата положителни свойства на тези органични съставки и производните продукти, е необходимо да извършите консултация с лекуващ лекар, запознат с вашите нужди и здравословно състояние, коментират от Nature’s Way.

Защо да изберете козметика с органични съставки за вашата красота?

Натуралната козметика в общия случай е висококачествена и има много положителни ползи върху състоянието на кожата и овладяването на кожни проблеми, коментират от Nature’s Way. Основната причина за това, е че за

направата на такава козметика се използват органични съставки, имащи екологична устойчивост.

Тази козметика изпълнява няколко основни функции, което я прави предпочитана сред жените по целия свят.

Възстановяване на кожата

Благодарение на съдържанието на висококачествени и жизненоважни съставки, като витамини и минерали, естествената защитна бариера на кожата се укрепва. Освен това, някои от витамините се явяват антиоксиданти, които премахват токсините от тялото и се борят със свободните радикали, коментират от Nature’s Way.

Подмладяващи свойства

Свободните радикали действат неблагоприятно върху състоянието на кожата, като предизвикват преждевременна загуба на еластичност и състаряване. Благодарение на антивъзрастовите свойства на натуралната козметика, в повечето случаи кожата се поддържа в свеж вид.

Хидратация

Сред основните кожни проблеми се нарежда и липсата на достатъчна хидратация, коментират от Nature’s Way. Екологично чистите продукти със съдържание на билкови екстракти не променя естествената кожна структура, поддържа я хидратирана и подхранена.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти