Тайни за вълшебен празник!

Платена публикация

Тайни за вълшебен празник!
Снимка: Suchard.bg

Повече от всякога в днешните модерни времена сме свидетели на разчупване на традициите и отваряне към новото и различното. Ежедневието ни става все по-забързано, откриваме и се наслаждаваме на нови изживявания, нова техника – живеем в нова забързана реалност!

И точно, когато решаваме, че практичното безвъзвратно измества емоционалното, бонбоните Suchard ни карат да си припомним най-важното - традициите и обичаите продължават да значат много в живота ни, помагат ни да запазим себе си и да предадем мъдростта на идните поколения.

В края на м. октомври, над 1 500 участника приеха поканата на Suchard да споделят най-съкровените си моменти на отпразнувани поводи.

През първата седмица на кампанията се препотвърди истината, че „всеки празник е божествен и незабравим, когато е споделен с най-скъпите ни хора – нашето семейство! Празникът става вълшебен, когато сърцето ти пее от любов, душата ти се забавлява и най-важното: имаш с кого да споделиш това!“ ь

Ярко изпъква връзката между няколко поколения в празнуването на големи или по-малки поводи, но винаги изпълнени с много отдаденост и любов.

Напук на мнението, че традициите са отживелица, над 70% от участниците през втората седмица на кампанията публикуваха снимка от своя сватбен ден, споделяйки, че този празник е най-ценният в живота им – „няма по-сладко от това да знаеш, че си обичан и за някого си всичко.“

Наред със сватбения ритуал се нарежда радостта от кръщаването на новия член на семейството – празник на вярата и надеждата и в потвърждение на факта, че щастието има различни форми, но еднакви усмивки!

И сред всички тези празнични емоции главна роля имат дамите. Те са тези, които дни наред събират идеи, внимателно обмислят всеки детайл и влагат огромно старание, придавайки индивидуалност на всеки момент. От планирането на празничната трапеза през поканите към чаканите гости и малките жестове на внимание, българката умее да внася елегантност по деликатен и неотразим начин.

Да, „животът е пълен с поводи“ и това, което ни изпълва с радост е споделеното щастие, насладата да бъдем заедно с любимите хора в най-ценните моменти от живота ни.

Любимите Suchard бонбони обогатяват тези моменти с неподражаем вкус и елегантност, а талантът на дамите да творят и радват любимите хора, превръщат всеки празник в незабравимо изживяване.

Благодарение на всички споделили съкровените празнични моменти, можем да кажем, че „вълшебството на празника се крие в малките детайли и внимание, в любовта на близките, в щастието да бъдем заедно.“

До 6-ти декември, Suchard ще очаква и твоите споделени моменти на www.suchard.bg

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти