Стилни съвети за мъжка мода на работното място

Платена публикация

мъж усмивка костюм
Снимка: Thinkstock

Впечатлението на работното място често започва от начина, по който сте облечени. Мъжката корпоративна мода трябва да постигне баланс между стил, комфорт и професионализъм. Въпреки че бизнес стилът често се свързва с официално и консервативно облекло, има много начини, по които съвременният мъж може да добави индивидуалност към външния си вид, казват от магазини за мъжка мода TEODOR.

Основни принципи на мъжкото бизнес облекло

Попитахме специалистите от TEODOR какви са основите на бизнес стила при мъжете, а ето какво ни споделиха те:

правилните кройка и размер: едно от основните правила в модата е, че дрехите трябва да ви стоят добре. Това означава да изберете размер, който ви е по мярка. Не се изкушавайте да вземете по-голям размер, за да ви е по-удобно, или по-малък, защото винаги сте купували само него. Ако пазарувате онлайн, повечето магазини предлагат таблици с размери, за да помогнат на клиентите да направят правилния избор, напомнят от TEODOR;

цветове: докато традиционните цветове като черно, синьо и сиво са вечна класика в корпоративната мода, не се страхувайте да експериментирате с по-смели цветове и десени за акцент. TEODOR ни дават пример вратовръзка в ярък цвят или с интересни шарки – тя би се съчетала добре с всеки ваш костюм;

висококачествени материи: качествените материи не само изглеждат по-добре, но също така са и по-издръжливи;

акценти: аксесоарите могат да добавят завършеност на вашата визия. Било то колан или часовник, правилно подбрани, те могат да направят голяма разлика.

Как да комбинираме различни стилове в офис облеклото – съвети от TEODOR

Когато попитахме специалистите от TEODOR, те ни дадоха няколко много полезни и практични съвета за това как да съчетаем успешно няколко различни стила:

1. Смелите дизайни: ако сте решили да носите риза с шарки, комбинирайте с изчистен панталон в подходящ цвят.

2. Layering („наслояване” на дрехите): може да пробвате пуловер върху ризата, отгоре – спортно-елегантно сако, дават идея от TEODOR.

3. Съчетаване на материи и текстури: не се притеснявайте да смесвате различни текстури – вълна и памук, памук и лен.

В корпоративния свят, където впечатленията са от ключово значение в отношенията между хората, е важно всеки мъж да се чувства уверен и мъжествен в своите дрехи. Има български брандове, които произвеждат мъжко официално и спортно-елегантно облекло с най-високо качество – можете да поръчате онлайн или да пробвате дрехите във физическите им магазини. Важно е да изберете точния размер за вас и да се чувствате комфортно и уверени. Това е ключът към успеха!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти