Стилни обувки за сватби и други поводи – вижте какво е модерно това лято!

Платена публикация

обувки жена мода
Снимка: iStock

Обувките са може би най-голямата любов на жената и всяка себеуважаваща се дама няма търпение на пазара да излязат новите колекции, за да се сдобие с поредния чифт. Лято 2021 е сезонът, който очакваме с нетърпение точно заради новите колекции при обувките. В днешната статия ще ви представим най-актуалните тенденции, идващи директно от модния подиум!

Отмина ли ерата на тънките токчета?

Ако при дрехите класиката е малката черна рокля, при обувките вечният любимец без съмнение са тънките високи токчета. Едва ли има по-елегантна и изящна обувка, която да извайва и визуално издължава краката, придавайки самочувствие и усещане за царственост. Ето защо не е изненада, че този модел отново ще бъде срещан на пазара през целия сезон. Голямата новост за този вид обувки е заостреният им връх, който наблюдаваме при всички колекции – този на пръв поглед дребен детайл е вдъхновен от носталгията по миналото – набрала изключителна популярност идея в цялата модна индустрия, и придава допълнителна класа и стил на всеки тоалет в бизнес среда и при официални събития, но в същото време чудесно пасва и на по-небрежни градски визии в комбинация с дънки и over-sized риза – със заострени токчета можете да вдъхнете женственост и на най-спортния тоалет.

За дамите, които държат на сигурността, и не са почитатели на високите токчета, имаме добри новини – сред новите модели има още един позабравен модел – обувките на нисък тънък ток с открита пета и каишка около глезена. Те позволяват да изглеждаме зашеметяващо и без да рискуваме да изкълчим глезен, препъвайки се на твърде високи обувки и отново са подходящи за почти всеки повод от фирмено парти до излизане в петък вечер. Обожаваме тези обувки също защото са идеални за доза елегантност в ежедневието, без да се лишаваме от комфорта на удобните ниски обувки.

обувки жена мода
Снимка: iStock

Кои са най-подходящите обувки за сватба?

Специалните поводи изискват специални обувки. Независимо дали ви предстои да сте само гост на такова прекрасно събитие или изпълнявате някоя от главните роли на кума или булка, вероятно ще искате да блеснете с елегантни обувки на ток. Сватбите често представляват мащабно тържество, изпълнено с много танци и веселие, което изисква да помислим както за безупречния си външен вид, така и за комфорта си – не искаме освен приятни спомени да имаме и неприятни наранявания по краката от неудобни обувки. За да не се налага да правим компромис, перфектното решение са дебелите токове – друга тенденция, която се очертава да бъде абсолютен хит не само през лятото, но и до края на годината. Независимо дали ще изберете модел тип сандали или такива с минимален отвор на пръстите, ви гарантираме, че с такива обувки ще се чувствате като богини. Ако изберете по-нисък ток, заложете на рокля до коляното, за да не отнемате оптически от дължината на краката си. За панталони или дълги поли и рокли, които стигат до земята, изберете една идея по-високи обувки. Не забравяйте, че преди всичко е важен комфортът, затова се спрете на модел, в който краката ви се чувстват добре.

Колекциите за лято 2021 в обувната индустрия определено се стараят да насърчат всяка дама да изрази женствеността си по възможно най-стилния начин. Ниски или високи, тънки или дебели, токовете ще владеят модните тенденции през следващите няколко месеца, така че ако искате да бъдете модерни бързо освежете колекцията си с един нов чифт! Многообразието от цветове и модели крие за всекиго по нещо и перфектният чифт за вас ви очаква – остава само да го откриете! 2021 е годината на експериментите, така че бъдете смели в изборите си и вложете личния си стил във всяка визия – нека обувките ви не са само необходимост, а част от вас!

обувки жена мода
Снимка: iStock

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти