Среща на Авеню Монтен 58

Платена публикация

Среща на Авеню Монтен 58
Снимка: ST Dupont

S.T. Dupont представя два нови аромата, които решително заемат мястото като новите дамска и мъжка класика в гамата от аромати на марката.

С тази линия компанията завлядава пространството на модерността и отбелязва своята принадлежност към света на парижкия лукс с избора на емблематичното име: 58 Avenue MONTAIGNE. Като взима за отправна точка този митичен адрес, където се намира бутикът-флагман на марката, S.T.Dupont празнува своите 140 години на майсторство и изразява възхищението си от Париж като световен моден център.

С 58 Avenue MONTAIGNE S.T.Dupont въвъжда два основни нови аромата с непогрешимо смел, модерен и урбанистичен подпис, които брилянтно пресъздават неподлежащия на имитация френски стил.

Изключителни личности
Мъжът и жената 58 Avenue MONTAIGNE маркират своята територия с незаличим и неподражаем дързък печат. Където и да отиват, техният харизматичен стил привлича вниманието като магнит. Индивидуалност, която те страстно култивират, наслаждавайки се на младостта и свободата, която тупти във вените им. Любопитни, напредничави, оптимисти, тези винаги в движение градски космополити улавят духа на момента с екзалтация и изисканост. Посланици на добрия парижки вкус, те отстояват своя вроден инстинкт за чист лукс, моделиран в стила на Града на светлините.

58 Avenue MONTAIGNE за Него

За Него ароматът е дървесен, ароматичен, амбров – модерен и непреходен елексир с възторжена свежест, автентичен екстракт на градската мъжественост.

Ароматът се разтваря с преливащ от радост сюрприз от пикантни връхни нотки, хармонична комбинация от бляскаво сливане на бергамот, мандарина и грейпфрут с пикантен привкус на кардамон. Неговите ароматични сърцевинни нотки се заиграват с елегантния класицизъм, като смесват майорана, градински чай и пипер. Трио, което разкрива въху кожата опиянителен контраст между обргръща топлина и възбуждаща свежест. Неговите базови нотки са тържество на най-скъпоценни дървесни нотки: ветивер, кашмир, сандалово дърво, смесени със сив Амбър и оставящи харизматична следа, като обгръщат кожата с елегантна чувственост. Дървесна амброва нотка, която е съвършеното въплъщение на една модерна и сурова сила.

58 Avenue MONTAIGNE за Нея

За Нея: шипров, плодов, цветен, абсолютно модерен, бляскав и сияен – истинско проявление на женствеността.
В ямката на шията неговите връхни нотки излъчват вибрираща свежест, като комбинират плодови акорди на малина с острия вкус на касис и лимон. Експлозивно начало, което разкрива деликатните сърцевинни нотки: елегантен букет от цветя, съставен от жасмин, циклама и виолетка.

Базовите нотки са богати и контрастиращи, комбиниращи чувствеността на панакота с червени плодове с мускус и пачули. Стилен, пристрастяващ и омайващ.

Изпълнена с елегантност, двойката си подарява първокласно приключение в самото сърце на Париж. Влюбени в лукса без комплекси, белязани от безгранична дързост, те показват вкуса си да изживеят живота си на максимум.

58 Avenue MONTAIGNE е поразителен съюзник на тяхната красота и младост, запечатващ ярко дирята на тяхната абсолютна свобода.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти