Споделените емоции - най-хубавият подарък за 8 март

Платена публикация

grabo
Снимка: Unsplash

В календара ви най-вероятно не е нужно да има напомняне, за да се сетите, че наближава 8 март, но със сигурност ще са ви необходими няколко свежи и лесни идеи за подарък по повод Деня на жената. 8 март е ден, в който даващите подаръци са и получаващи и обратното... защото в живота си всички имаме поне по една незаменима жена, която искаме да усмихнем и да стоплим сърцето ѝ в снежния празник...  пък макар и с повод. Останалите дни от годината подаръците и приятните изненади могат да продължат, защото поводите са просто леко напомняме, че важните за нас хора заслужават внимание и радост винаги.

И понеже подаръкът може да не е един, а за любимата половинка, баба, мама, сестра, леля и така половината родословно дърво, е добре да имате поне няколко лесни, изгодни и поднесени със старание подаръци. Задачата не е никак лесна, затова в следващите редове надникваме зад завесите, за да разберем кои са най-хубавите и предпочитани подаръци за 8 март. Не е нужно изненадата за празника да бъде неповторима, уникална и свръх креативна. Понякога е нужно просто правилното нещо за подходящия човек.

grabo
Снимка: Unsplash

Е, за никого няма да е изненада, ако в класацията за най-добри подаръци за Денят на жената екскурзия – дали за любимата или пък за вашата майка, Рим е винаги очарователен и със сигурност освен вие и той ще остане в сърцето ѝ завинаги. Няколко дни из площадите в Прага също са мечтан подарък от всеки. За всички, които искат да опознаят Европа, могат да подарят на себе си и любим човек незабравими моменти в Дубровник, който последните години набира все по-голям туристически интерес. Йорданският град Петра може би не е чак толкова срещана локация, но може да омае всеки с историческите и културните си феномени, за да превърне екскурзията в незабравимо пътешествие назад в миналото.

За по-смелите и авантюристичните могат да се изберат и по-екзотични дестинации - Дубай е повече от добро решение... особено ако зимата ви е втръснала, искате бял пясък, а не сняг и температурата навън трябва да съвпада с тази на тялото ви. 

grabo
Снимка: Unsplash

Не е нужно да пропътувате десетки километри, за да зарадвате някого на 8 март. Понякога и няколко километра в правилната посока биха били добър избор, още повече ако в края на краткото пътуване дестинацията включва горещ минерален басейн и гледка към снежните Родопи...

Красотата на малките жестове е дар, който може да споделяте всеки един ден от годината с вашата най-скъпа жена на живота ви, но понякога ежедневните ангажименти унищожават споделените емоции и е нужно време, което да е отредено само за вас и нея. Споделените моменти заслужават старание, за да могат истински да бъдат усетени и да се превърнат в спомен, който да сгрява душата.

grabo
Снимка: Unsplash

Не забравяйте обаче, че на какъвто и подарък заложите тази година, по-важно от вниманието и желанието да дарите още една усмивка на лицето ѝ няма. И не чакайте до следващия празник, за да бъдете причината да се почувства оценена и щастлива. Споделеното щастие е пълно щастие – насладете му се!

Виж идеи за споделени емоции на цени, които може да споделиш с приятели

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти