Somersby Watermelon – обещание за свобода и вечно лято!

Платена публикация

somersby
Снимка: Somersby

Всеизвестно е, че с хубавото време в душата на градския човек, доскоро блокиран между дома и офиса в дългите сиви сезони, настъпва възбуждащо оживление. Зараждат се мисли за повече време навън под мекото следобедно слънце, за срещи с онези приятели, с които все си казваме, че трябва да се видим, и за възкръсването на любимия happy hour на въздух със сладки приказки в компанията на Somersby.

Градът, който довчера е предлагал само стени, вече дава възможности да ги съборим и да се радваме на малките си бягства сред зелените простори на нищоправенето. От полянките по парковете до откритите барове, да се наслаждаваш на Somersby и просто да се рееш замечтано към лятото, се превръща в ежедневния градски ритуал на откъсване, почивка и зареждане. Морето, плажът и планината се очертават все по-ясно на хоризонта на фантазията. Жаждата ни се увеличава успоредно с повишаването на температурите, и докато се обърнем, вече е настъпило златното горещо лято на Somerbsy! А в него няма място за никакви препятствия и напук на новините, че някъде някой продължава да се опитва да строи нови ледени стени между хората, ние нашите отдавна сме ги разрушили и си охлаждаме сайдера с парчетата от тях.

somersby
Снимка: Somersby

От Somersby познават чудесно нашата свободолюбива природа, затова и тази година в слънчевите им градини отглеждат най-хубавите плодове за легендарните напитки, с които да подправим златните моменти на отмора и безгрижие, които ни очакват.

През този сезон Carlsberg представят новия член в семейството Somersby - сайдер с вкус на диня, в който е събрано най-доброто от най-любимия летен плод!

Самостоятелно или в състава на страхотни летни коктейли, този сайдер моментално се превърна в един от фаворитите ни. Той е освежаващ, освобождаващ и способен да донесе полъха на летния бриз и до най-обикновените моменти на деня.

Бълбукащата напитка в познатата ни вече симпатична бутилчица е с разкошен наситен цвят, който наелектризира доброто настроение, а вкусът обещава свобода и вечно лято! Насладете му се с нас!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти