Сладичкото - приятелят, който в нужда се познава

Платена публикация

сладко
Снимка: Unsplash

Неписаното правило, че няма нещо такова като „твърде много сладко“ не познава време и пространства – то важи целогодишно, в радост и тъга, в сняг и жега, в добро и в лошо! Сладичкото е най-добрият приятел, който в нужда се познава. А ето част от ситуациите, в които то идва на помощ.

Няма незаменими хора, но има моменти от живота ни, в които решаваме, че светът свърша с раздялата с гаджето. Е, добре, може да се чувстваме на дъното, но едно е сигурно – това дъно е ужасно сладко и шоколадово и... абе, то май малко прилича на дъното на буркан с течен шоколад?! Всеки такъв кофти момент се преглъща по-лесно с нещо сладичко. Не забравяйте това!

сладко
Снимка: Unsplash

В дъждовен ден, когато меката пижама ни е втора кожа, хладилникът е почти празен, но стомахът ви напомня за себе си. Е, решението е едно в подобна ситуация! Във всеки един апартамент по всяко едно време на денонощието някъде там има шкаф пълен със сладко. Отречете, че не е така... Какво по-успокояващо от едно сладко изкушение, което да компенсира кофти времето навън? Да, точно така – повече от едно сладко изкушение.

Обедната почивка е едно особено време от работния ден – знаете, че краят е все още далеч, а имате още толкова много задачки, а толкова малко енергия. За тази цел на помощ идва сладичкото. Антистрес терапията със сладко е по-силна и от най-хубавия СПА уикенд. Добре де, това може да не е точно така, но със сигурност си гарантирате още няколко часа сили до края на работния ден.

сладко
Снимка: Unsplash

Вниманието и доверието на един човек се печелят много трудно, това обаче не важи за сърцето. Всеки има своите слабости и веднъж, ако разберете на кого кой е любимият десерт – то вие сте го спечелили завинаги! Понички, гофрети, течен шоколад, палачинки, сладолед, шоколадов кекс, мъфинчета, еклери, торти, бонбони – все пази своите малки тайни.

След последното изречение е почти невъзможно да не изпаднете в захарна абстиненция, затова бързо вземете своя дефибрилатор под формата на барче вкусен шоколад. Да, а сега може да продължите с четенето.

И не на последно място идва ред на всички онези моменти, в които адски много бързате, но сте и адски гладни – преди важна работна среща, преди изпит или пък преди дълго пътуване – сладичкото отново е ваш предан приятел.

Ако освен сладичко, обичаш да хапваш и соленичко – виж оферти за вкусно напване на половин цена

сладко
Снимка: Unsplash

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти