Силен имунитет през лятото само в една капсула

Платена публикация

Силен имунитет през лятото само в една капсула
Снимка: Thinkstock

Много хора смятат, че имунната ни система е отслабена само през зимните месеци, когато температурите навън са ниски. Лятото обаче също крие своите заплахи за имунитета – резки промени в температурите, вируси, разпространяващи се най-вече около водните басейни, консумиране на студени напитки, излагане на климатик и др.

Lactoflor представи Opti6  - ново пробиотично  решение на Lactoflor, кoето съдържа 10 милиарда жизнеспособни добри бактерии от 6 различни щама за максимално действие и силен имунитет.

Всяка капсула поддържа активността на полезната микрофлора и подпомага правилното функциониране на имунната система, както и възстановителните функции на лигавицата на червата.

Синбиотикът подпомага имунитета като използва полезни бактерии, способни трайно да доминират в чревния микробиом и да повишават защитните сили.

Поддържа баланса в интестинума, активира по естествен начин имунокомпетентните клетки в чревната лигавица и способства за осъществяването на по-ефективна бариера  срещу болестотворни  процеси.

Освен това биотерапевтичният синбиотик подпомага храносмилането, което също е изключително важно през летните месеци. Opti6 съдейства за оптималното усвояване и абсорбиране на хранителните вещества, понижава риска от формирането на вредни за здравето вещества в чревния тракт и съдейства за естественото производство на витамини от групата B.

Lactoflor предлага първата гама пробиотици, съдържащи натурални полезни бактерии, изолирани от българската природа, в комбинация с пребиотици за по-лесното им приобщаване към общата чревна флора.

Формулата на синбиотика Оpti 6 е съставена от уникална селекция от 6 различни вида бактерии от екологично чисти източници от българската природа с доказан произход. Пребиотикът е инулин /добит от корените на цикория/- натурален източник с ефективността да увеличи до 10 пъти количеството на добрите бактерии.

Продуктът е резултат на дългогодишни in vitro изпитвания и е безопасна и доказано ефикасна подкрепа за имунната система.

Lactoflor Opti6 има благоприятно действие върху организма дори при еднократен прием. Мултибактериалната пробиотична формула подпомага дейността на имунната система, възстановява баланса на чревната микрофлора и потиска развитието на вредни бактерии.

Биотерапевтичният синбиотик от ново поколение съдържа лиофилизирани жизнеспособни млечнокисели култури и 10 млрд. „добри бактерии“ - активни и витални - само в една специална капсула, която е устойчива на стомашните киселини.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти

Не просто футбол