Ще се пръсна, но ще изям още една!

Платена публикация

BILLA
Снимка: iStock

Колко череши са много? Един килограм на ден? По един килограм на обед и вечер? Колкото повече – толкова повече (по примера на мечо Пух)? 

Няма статистика кой колко череши може да изяде наведнъж, но познаваме хора, които, дойде ли юни месец, изчезват от хоризонта – твърде заети са да дъвчат череши и да плюят костилки, което заема голяма част от денонощието им. Виждаме ги отново някъде в средата на юли, когато, честно казано, не искат и да чуват повече за череши поне за няколко месеца напред!

За всички тях, но и за по-умерените потребители на един от най-вкусните летни плодове, вероятно ще е от полза новината, че в BILLA ще откриете вкусни български череши в рамките на кампанията „BILLA Градини“!

Какво означава това? Със сигурност не означава прожектиране на филми за череши, нито пък масово хоро в името на черешата.

BILLA
Снимка: BILLA

Означава, че вече са налични прекрасните, хрупкави, невероятно вкусни български череши от градини в селата Ветрен и Соволяно във всеки BILLA магазин. За купуване с килограми. За безпаметно тъпчене. За сладко. За сиропи. За пайове. И за повтаряне на всичко отначало.

Хората и черешите се срещат един път в годината и след това често се случва да ни се доядат в най-неподходящото време – например през януари. Затова най-доброто, което можете да направите, е да се наядете едно хубаво сега и да ви държи влага чак до Нова година. 

Вече знаете, че “BILLA Градини” е кампания, която съществува от около 5 години и има за цел да предлага на клиентите на веригата български плодове и зеленчуци с гарантирано качество и вкус. 

Всички те са отгледани от подбрани сортове и семена, с много грижи – от една страна, от производителите, от друга – от експертите на BILLA, които контролират качеството на продукцията. Контролът е постоянен - от момента на засаждането до опаковането, транспорта и съхранението на плодовете и зеленчуците в магазините. Допълнително клиентите получават и гаранция, че плодовете и зеленчуците с марка “BILLA Градини“ са със значително намалени количества, или дори без остатъчни количества пестициди. 

Та всички тези чудесни, вкусни, родни продукти, включително и нашите любими череши, ни очакват пресни и свежи, дошли преди часове от някоя от градините на BILLA и допълнително проверявани в магазина на всеки час – за свежест и добър външен вид.

Но в това няма нужда да ви убеждаваме – можете и сами да го видите и опитате, като нарамите чувала на рамо и отидете да си вземете няколко килограма още сега. Само не ги започвайте още в магазина, защото не е възпитано да се плюят костилки на обществени места, а и ще давате лош пример на децата!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти