Шанс за качествен живот и за онкоболните!

Платена публикация

Шанс за качествен живот и за онкоболните!
Снимка: netinfo

Едно нещо обединява мненията на всички български пациенти, лекувани в Анадолу Медицински Център - там лекарите не считат пациентите за обречени, а се борят за живота им, независимо от сложността и етапа на заболяването.

Разказите на всички тези хора си приличат по това, че в Анадолу Медицински Център освен с експертиза и най-новите технологии, са лекувани с надеждата и грижата на целия персонал.

"Лекарите в Анадолу Медицински Център се борят истински, за да помогнат на всички. За тях ние не сме обречени. За тях ние сме потенциално здрави. Истина е, че цял живот ще си следим здравето, но ние се водим здрави. И това, може би в известна степен влияе върху крайния лечебен процес, защото хората живеят с надежда, а това също е важно" споделя Илияна Римпева от Берковица, лекувана успешно от рак на гърдата.

"Страхотни хора са лекарите в Анадолу Медицински Център. Казват ти всичко такова, каквото е. Просто ти казват истината в очите! От който кабинет съм излязла там, съм била доволна.

И съм излизала всеки път с усмивка, нищо че имах 2 ракови образувания в мен", споделя Светлана Килявкова от Смолян, претърпяла трансплантация на стволови клетки.

"След като ми направиха изследвания и съставиха план за лечение, проф. Гюлбаш обсъди ситуацията с мен и ми каза: "Зависи от теб дали ще издържиш. Ако си корав и се пребориш психически - няма невъзможни неща... Ти трябва да си силен. Аз вярвам в теб!"... а аз бях безнадежден случай, но не се отказвах до последно.

Те ти дават надежда." споделя Анатолий Здравков от Павликени, излекуван от рак на медиастиналната област.

"Те не само изпълняват задълженията си, те знаят как да те предразположат, знаят как да ти дадат сигурност. Аз наистина се чувствах спокойна и вярвах. Те спасиха живота на детето ми... Докторът обмисля от невъзможното възможно да направи, просто мисли за бъдещето. Той не е свършил своята работа до тук.

Той продължава да живее с историята на моето дете, с неговото заболяване, което е било и да мисли всичко най-добро за него." споделя Любомира, майката на 8 годишния Кристиан Кръстев от с. с. Кошарица, Несебър.

В годините Анадолу Медицински Център се утвърди като една от най-надеждните, модерно оборудвани и прилагащи съвременни диагностични и терапевтични методи на лечение болници в Европа. Успешното лечение на онкологични заболявания се дължи не само на квалифицираните лекари и съвременните технологии, но и на прилагания мулти-дисциплинарен подход.

"Ние не сме привърженици на тяснопрофилната диагностика и лечение, тъй като всички системи на организма се влияят една от друга по много и различни начини. По тази причина предлагането на комплексни и интегрирани грижи за пациента е основен принцип за нас. За всеки вид рак има уникален подход.

Лечението зависи от локализацията на тумора, вида и стадия на заболяването, от общото здравословно състояние на пациента. Решаваме какъв ще е специфичния план за лечение на седмичните ни тумор-борд срещи, на които присъства мултидисциплинарен екип от патолог, рентгенолог, специалист по нуклеарна медицина, медицински онколог, радиоонколог и хирург.

Когато имаме и най-малко съмнение, се консултираме помежду си, търсим второ и трето мнение, с цел да намерим максимално най-доброто решение за пациента", споделя д-р Неджет Юскент, медицински онколог и хематолог.

От създаването си досега Анадолу Медицински Център следва неотлъчно своята мисия - да предлага здравно обслужване на световно ниво.

Пациентът и неговите нужди винаги са в центъра на вниманието - медиците ежедневно полагат усилия да предложат обслужване, което да надмине очакванията.

А то започва от осигуряването на безплатно второ мнение на поставена вече диагноза, преминава през съставянето на строго индивидуален план и съответното лечение и завършва с грижи по време на следболничния и възстановителния период. Това гарантира добрите резултати от лечение в Анадолу Медицински Център и се отразява в отзивите и препоръките на техните пациенти.

Повече информация можете да намерите на www.anadolubg.com.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти