Сайтът cashcredit.bg с редизайн – интуитивен, лесен за употреба и с изчистен дизайн

Платена публикация

Сайтът cashcredit.bg с редизайн – интуитивен, лесен за употреба и с изчистен дизайн
Снимка: netinfo

Съвременните тенденции в развитието на уеб дизайна изцяло отговорят на нуждата на хората един сайт да бъде лесен за употреба и да не се налага да се губи много време в лутане в менюта. А когато става дума за бърз кредит, който най-често е небходим сега и веднага, лесния достъп и бързата връзка с Кеш кредит са не просто тенденция, а задъжителен елемент от уеб платформата.

Затова, ние създадохме нов, иновативен сайт с гениално лесен за управление калкулатор за бърз кредит, възможност за кандидатстване и одобрение до 6 минути и проследяване на дължимите суми.

Целта ни е максимално да улесним клиентите, достъпили сайта, без да ги натоварваме с излишна информация и ненужно много детайли. Защото, както казват хората – гениалните неща са прости.

Любов от пръв клик

Реализацията на редизайна и всички функционалости на cashcredit.bg е поверена на една от водещите компании с опит в реализация на корпоративни и имиджови уеб платформи- Студио X. Заедно успяхме да открием формулата да бъдем максимално user friendly.

Новата платформа е подчинена изцяло на идеята да бъде максимално чиста откъм дизайн концепция и реализация. В cashcredit.bg добавихме няколко функционалности, които ще ви накарат да вдигнете палеца нагоре:

Калкулатор, който изчислява сумата и срока за връщане, според индивидуалните възможности на всеки от нашите клиенти. Той е първото нещо, което се вижда, щом отворите сайта - с два курсора, които определят съотношението сума и срок.

Респонсив дизайн, който позволява лесен достъп на сайта през всякакви устройства – компютър, таблет или смартфон. Най-важното, е че навсякъде и по всяко време можете да отворите cashcredit.bg и да видите всичко, което ви интересува;

Персонални оферти и отстъпки според нивото в нашата лоялна програма, както и много подаръци. За да видите всичко това, влезте в профила си или се регистрирайте.

За максимално улеснение вече ще може да се кандидатства дори и през Viber. Услугата ще ви насочва стъпка по стъпка, а на нашия сайт може да научите как.

Клиентите преди всичко

За всички лоялни клиенти, които плащат вноските си навреме, Кеш кредит предлага нова програма – Кеш Клуб. Това е лесен и стимулиращ начин да се печелят подаръци, отстъпки и други изненади.

През април всеки първи кредит КЕШ НА ДЕН е с 0% лихва за целия срок на кредита и за всички нови клиенти, кандидатствали онлайн.

А, за да сме сигурни, че късметът няма да подмине нашите клиенти, сега всички, усвоили кредит над 400 лв., получават и лотариен билет, с който да изпробват късмета си.

За по-любопитните от вас сме предвидили блог, с финансово полезна информация, където ще можете да следите отговори на често задавани въпроси за кредити и полезна информация финансовите пазари.

И още много на www.cashcredit.bg.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти