С коя спирала ще постигнем „уау“ ефект

Платена публикация

платен
Снимка: depositphotos.com

Всяка жена е суетна и ако някоя ви каже, че не се интересува от своя външен вид, не полага грижи за себе си и своята изразителна външност - не ѝ вярвайте. Уви - всички жени търсим “уау” ефект за себе си от всяка придобивка, макар и да не го признаваме. Затова пилеем дни и години от живота си в обикаляне по моловете и магазините за мода, козметика и парфюмерия. Един от най-използваните инструменти за подчертаване на красотата ни е спиралата. Тя променя изражението за миг, дава ни самочувствие и усещане за стил и лукс.

За по-драматичен ефект, преди нанасянето на спиралата, трябва да извием внимателно миглите с миглоизвивачка. Едва след това плъзгаме четката със зигзагообразни движения в посока от корена на миглите нагоре.

Спиралата за обем е подходяща за хора с тънки и редки мигли. С нейна помощ косъмчетата започват да изглеждат прецизно оформени и плътни. Четка с дълъг косъм е подходяща за създаване на обем, тъй като обгръща с туш всяка мигла от няколко страни. За да постигнете желания резултат се доверете на доказана марка като L'Oreal, в чийто каталог няма нито един продукт с компромис в качеството.

Удължаващата сирала е предпочитана от момичетата, които искат да постигнат кукленски мигли, които отварят окото. Тя прави миглите по-дълги и добре разделени. Много продукти имат в туша малки копринени власинки, които се залепват за краищата на естествените мигли и по този начин ги правят да изглеждат по-дълги.

платен
Снимка: depositphotos.com

Спиралата за извиване поставя миглите в желаната форма. Доста четки за тази цел са изработени от силикон. Те не задържат туш и нанасят само необходимото като запазват повдигнатата и извита форма. Ако искаме извити мигли, стратегически ефективно е да изберем четка с фини плътно разположени власинки. Миглите ще бъдат повдигнати нагоре, подчертани и сресани, без слепване.

платен
Снимка: depositphotos.com

Премахването на спиралата е не по-малко важно. Обикновените спирали могат да се измият идеално дори с вода, но водоустойчивите са значително по-трудни за отстраняване. Ако искаме миглите ни да не пострадат, трябва да ги почистим съвсем леко и внимателно с памучен тампон, напоен предварително в мицеларна вода. Без търкане! Грубото премахване на спиралата и употребата на неподходящ продукт за отстраняване може лесно да отскубне миглите от корените, а на тяхно място да не поникнат нови.

Много момичета използват една спирала през цялата година. Шестмесечният срок на годност започва да тече в мига на разпечатването. В случай, че констатираме изтичане на срока, задължително трябва да изхвърлим продукта. След всяка употреба е нужно да завъртим добре капачката, за да предотвратим втвърдяването на пигментиращия туш.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти