С едни гърди напред

Платена публикация

С едни гърди напред
Снимка: Ревита

Красотата на женското тяло винаги е била обект на възхищение от страна на мъжката половина от човечеството. Открай време образът на жената с пищна гръдна обиколка и красиви извивки, крие в себе си много еротика и магнетизъм. Той символизира женското начало и „обещава” на мъжете удоволствия и многобройно поколение.

Тази тенденция съществува още през Ренесанса, когато много художници изобразяват жената като сладострастна изкусителка с големи гърди и типично женско излъчване. Оттогава насам, критериите за женската привлекателност непрекъснато търпят промени.

С всяко ново поколение, разбирането за красотата се променя, но въпреки това, „класиката в жанра” никога няма да умре! Естествено, става въпрос за завидно налетите гърди, ако е възможно в комбинация със стройно и добре оформено тяло!

Но за съжаление не всички дами са толкова надарени. За още по-голямо съжаление повечето от тях прибягват към скалпела и силиконовите импланти – стъпка, която крие сериозни здравословни рискове, както и огромна вероятност реалните резултати да се различават от очакваните. Когато към всичко това добавим и финансовата инвестиция, която никак не е малка, можем да заключим, че изкуствените гърди не са най-доброто решение на проблема.

А дали мъжете наистина си падат по изкуствената гръд? Не, наистина не си падат особено. Защо ли? Ами защото икуствените гърди са си изкуствени не само „на гледане”, но и „на пипане”! И не е само това – „силиконовите” жени отдавна са запратени в миналото!

Пищен и стегнат бюст без скалпел!

На всички дами, които страдат заради малките си гърди, можем да кажем: „Големият бюст няма нужда от силикон!”

Размерът на гърдите може да се увеличи по съвсем естествен и природен начин, с помощта на 3 билки, отдавна познати с полезното си действие върху женското здраве! Освен че увеличават размера, те имат супер стягащо действие! Няма как да ви обещаем, че резултатите ще бъдат силиконови. Можем само да гарантираме, че ще бъдат наистина впечатляващи!

Витекс, люцерна и сминдух: женските билки, които преобразяват гърдите!

Голямата тайна на големия бюст всъщност се крие в естрогена – хормонът, от чиито синтез до голяма степен зависи размера на женските гърди. Установено е, че недостатъчният синтез на естроген е най-често срещаната причина за малкия размер на бюста. В случая, жените могат да си помогнат, като приемат допълнително неговия растителен вариант – т. нар. фитоестроген, който има уникално въздействие върху женските гърди. Най-ефикасните растения, чиито състав е естествено богат на фитоестрогени, са сминдуха, люцерната и витекса. Тяхното въздействие върху женското здраве е добре проучено и доказано от науката, а фактът, че приемът им не предизвиква странични ефекти, ги прави перфектни за всички дами, които желаят да подобрят общото си здравословно състояние и да увеличат размера на гърдите си по естествен начин.

Люцерната и сминдухът са много добри източници на фитоестрогени, които по естествен начин имитират женския полов хормон, стимулирайки растежа на тъканта в гърдите, в резултат от което те стават по-големи и по-здрави. Витексът пък, не съдържа хормони, неговият ефект се дължи на оздравяващото му въздействие върху хипофизната жлеза.

Освен че увеличава размера на бюста, комбинацията от сминдух, витекс и люцерна:

• Подобрява хормоналния баланс.
• Намалява симптомите при ПМС.
• Оптимизира дейността на хипофизата.
• Потиска симптомите при различни гинекологичен състояния.
• Подобрява състоянието на кожата при акне.
• Повишава сексуалното желание.
• Оказва ефикасен контрол върху нивата на кръвната захар.

Доверете се на чистите билкови екстракти, с доказано американско качество!

За да бъде ефективен и напълно безопасен, билковият екстракт трябва да бъде на реномиран и утвърден производител. В това отношение, Nature’s Way е наистина лидер и то в световен мащаб! Nature’s Way е компания, специализирана в производството на първокласни продукти за здравето. Емблематичната марка е на пазара от повече от 30 години насам, ползвайки се с огромно доверие сред потребителите. Nature’s Way са първата компания, чието фармацевтично-лицензирано предприятие отговаря на стандарт GMP (Добри производствени практики). Nature’s Way е първият производител на гарантирано природни продукти.

Витекс, Сминдух и Люцерна на Nature’s Way, съдържат чисти, свежи екстракти от съответните растения. Тези продукти са отдавна на българския пазар, а хилядите положителни отзиви от жени, приемали продуктите, доказват тяхните качество и безспорен ефект.

Продуктите са в опаковки от 100 капсули и се приемат по различна схема:

Сминдух: по 2 капсули два или три пъти дневно. /Опаковката стига за около 16 дни/

Люцерна: 3 капсули три пъти дневно. /Опаковката стига за 11 дни/

Витекс: 1 капсула два или три пъти дневно. /Опаковката стига за около 33 дни/

Трите билкови екстракта се приемат заедно за период от минимум 1 месец. За най-добър резултат, приемът трябва да продължи не по-малко от 3 месеца.

Пакет „3 билки” за уголемяване и стягане на бюста само сега на специална цена! Вземи 10% отстъпка – спести 5 лв. с промо код 3bilki 

Промо кодът се въвежда по време на поръчката, в специално поле - Приложи промо код. 

За повече информация: 02/9530583
Официален вносител за България: Ревита ООД

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти