Развлекателен комплекс от ново измерение в сърцето на София

Платена публикация

Palms Merkur Royale
Снимка: Palms Merkur Royale

Palms Merkur Royale е с три лица и с голям потенциал за хубави преживявания

София не спира да ни изненадва с нови, привлекателни дестинации на забавлението. Този път елегантността и класата се съчетават с безупречното обслужване в Palms Merkur Royale, най-новия и ексклузивен развлекателен комплекс в сърцето на града. Концепцията на многоликото и многофункционално място е да предостави разнообразни и неочаквани възможности за ободряващо градско бягство в света на приятните емоции. Градският дух на Palms Merkur Royale вече обитава една от най-високите и луксозни сгради в столицата - Millennium Center.

Модерният интериор, превъзходната храна и отличното обслужване са източник на  незабравимо преживяване за посетителите на 888 Taste Show Asian Cuisine, San Remo Mediterranean Cuisine и Black&White Piano Lounge.

Palms Merkur Royale
Снимка: Palms Merkur Royale

Ресторант 888 Taste Show Asian Cuisine не оставя ничий вкус равнодушен. Тук е мястото за уникални по рода си тематични вечери. А сетивата откриват несравнимия чар на храната, приготвена на единствения в България робата грил на дървени въглища, както и чрез атрактивния и познат на малцина у нас метод тепаняки.

Palms Merkur Royale
Снимка: Palms Merkur Royale

Ако Далечният изток е твърде далеч от вашия вкус, доверете се на добрата стара Европа. В San Remo Mediterranean Cuisine изяществото на средиземноморската кухня е издигнато в култ. Създаден в духа на традициите на Сан Ремо, известен с кулинарните съблазни, този романтичен ресторант предлага уникални специалитети, дело на топ шеф-готвач със забележителен опит. Богатата винена листа се вписва по неповторим начин към цялостното усещане. А интериорът посреща с модерен дизайн и уютна атмосфера за споделени моменти.

Palms Merkur Royale
Снимка: Palms Merkur Royale

Black&White Piano Lounge е с две превъплъщения, но с една цел - качествено забавление както през деня, така и през нощта. През деня там се провеждат спортно-развлекателни турнири, а вечер мястото се преобразява в изискан пиано бар с неповторима атмосфера, изпълнители на живо и различни тематични вечери.

Palms Merkur Royale
Снимка: Palms Merkur Royale

Чудите се къде да проведете своето събитие с много стил и комфорт? Трите локации в развлекателен комплекс Palms Merkur Royale са подходящи за бутикови и средно големи събития. Капацитетът им е съответно: 888 Taste Show Asian Cuisine – 100 души, San Remo Mediterranean Cuisine – 100 души и Black&White Piano Lounge – 300 души.

Съгласно наложените ограничения и мерки, пространствата подлежат на реорганизация, за да осигурят подходящо разстояние между посетителите. Трите локации разполагат с всичко необходимо за срещи както на живо, така и в хибриден или онлайн формат.

Конференции, корпоративни или лични поводи, културни и спортни събития, тиймбилдинги или игри – комплексът отваря широко врати за предпочитан или пък специфичен за вас формат.

Развлекателен комплекс Palms Merkur Royale очаква своите гости с концептуални предложения и множество възможности за забавление на бул. „Витоша” 89Б, в сградата на Grand Hotel Millennium.

Може да резервирате своето преживяване на тел. +359 2 444 0 888 или на имейл reservations@pmrcasino.com

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти