Пътеводител на объркания романтик - подаръци за Св. Валентин в последния момент

Платена публикация

Пътеводител на объркания романтик - подаръци за Св. Валентин в последния момент
Снимка: netinfo

„Пада лист от календара“ и искате или не февруарският празник Св. Валентин идва с пълна сила насам! Със същата скорост, с която той наближава все повече, се увеличава и вашето притеснение, почти е сигурно това. „Лампичката светеше“ в червено още покрай Коледа и Нова година, нали… Така де, идеите ви за подаръци отдавна са изчерпани, но въпреки това искате да засвидетелствате своята любов и внимание към половинката си. Но знаете, и че вариантът да се разминете без подарък е невъзможен. Май тази опция изгоря при последния повод за празнуване с вашия партньор.

Е, не е нужно да ви минават подобни отчайващи мисли през главата, защото в следващите редове ще може да надникнете в пътеводителя на объркания романтик. Идеите за подарък в последния момент за Денят на влюбените всъщност са доста. А най-готиното, е че ви делят няколко клика разстояние от това да се сдобиете със запомнящ се подарък за своята половинка.

Снимка: netinfo

През февруари всеки мечтае за топлите летни дни, за басейн, релакс и студени напитки в ръка. Е, всичко от това може да стане реалност… през зимата. Можете да подарите ваучер за СПА процедура на своята половинка, а бонус към него може да бъдете вашето присъствие да споделите времето си заедно, почивайки.

Да приготвите вечеря е романтично – няма второ мнение. Понякога обаче, дали заради кофти рецепта, дали заради преумората през седмицата или пък… непохватност (не е нужно всички да са като Гордън Рамзи, нали?!), това не е добра идея. Ако не искате на 14 февруари да имате един брой несполучлива романтична вечеря и един брой разочарована половинка – по-добре вземете ваучер за ресторант в града. Имайте предвид, че „много вече като вас плакаха“, затова не чакайте последният момент, когато бон филето е загоряло, тапата е в бутилката, а десертът се топи по пода…

Денят на влюбените се пада в сряда тази година, но това не значи че не може да продължите празника и през уикенда. Все пак „пет дни яли, пили и се веселили“ звучи по-добре от „три дни яли, пили и се веселили“, нали? Изберете любима обща локация в страната или пък чужбина и изненадайте любимият човек с екскурзия за няколко дни.

През този период на годината има доста изгодни предложения за различни места, така че ще ви бъде доста трудно да изберете само едно, затова пък може да набележите подарък за рождения ден на половината, може дори и за следващата Коледа… а защо не и без да има повод? Подаръците не само за празници все пак.

Снимка: netinfo

В случай че искате да бъдете сред хора, да се забавлявате – заложете на концерт или пък някое културно събитие в града или наблизо около вас. Театър, кино, stand-up comedy представление са само част от предложенията. Може да ви се струва малко странно, но може да организирате с друга двойка и да се отправите на боулинг турнир или приключение в ескейп стая.

Не на последно място – колкото и хубави снимки да имате в инстаграм профила си, никога не е излишно да имате професионално заснета фотосесия на вас и любимия човек. А и така за вас остава само една задача – да се насладите на моментите с половинката си.

Независимо какво изберете за Св. Валентин – не забравяйте, че най-важното остава вниманието и желанието, с което е поднесен подаръкът. Е, това не важи за шоколадовите бонбони. Те винаги са вкусен и ценен подарък от всеки!

Ето къде винаги можеш да избереш нещо интересно за любимия човек – подари емоция

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти