Пролетната колекция на Pandora вече е налична онлайн!

Платена публикация

Pandora
Снимка: Pandora

Бижутерийният бранд с представителство в България обедини сили с официалните си партньори SiLVER COURT, предоставяйки опция за онлайн пазаруване на най-новата си колекция и всички налични модели на Pandora на silvercourt.bg

Безграничната любов на Pandora към природата е отбелязана подобаващо и през 2020-та, като този път сред красивите пролетни попълнения в новата колекция срещаме редица омайни цветя, претворени в пленяващи талисмани, висулки, гривни, обеци и пръстени.

Пролетта носи със себе си свежестта на новото начало и усещането за позитивност, породено от пробуждането на природата след дългия зимен сън. За да усетиш максимално магичната сила на свежия старт и мощта на природата, Pandora те кани на приятна „Разходка сред дивите цветя“ в нейната специална пролетна градина, където царица е любимата ти маргаритка. Освен красива и нежна сама по себе си, маргаритката е израз на сила – чрез способността си да се самозасажда бързо и лесно където попадне и впоследствие да вирее на свобода под слънчевите лъчи. Чрез нея Pandora ти напомня, че трябва винаги да отстояваш принципите си, да бъдеш смела и независима, да бъдеш себе си.

Pandora
Снимка: Pandora

Новата колекция Pandora Garden пък ти напомня, че всеки ден е възможност за пробуждане и вдъхновение. Освен нея, на сайта silvercourt.bg ще откриеш и добре познатите ти любими модели на бранда – гривни, талисмани, обеци и колиета.

Ти си силна, чувствена, обичаща, дива и вдъхновяваща личност, от която искрят позитивизъм и красота. Позволи си да бъдеш това, което си по всяко време и навсякъде, а Pandora ще бъде твоят верен помощник. 

Бъди себе си с Pandora – всеки ден, всеки час, всяка минута!

Pandora
Снимка: Pandora

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти