Природните чудеса на България

Платена публикация

Природните чудеса на България
Снимка: extract.bg

Българската природа е не само красива и величествена, тя крие много вълшебства, които помагат на човека да бъде здрав, със силен организъм и да се радва на по-пълноценен живот. Но има две от тях, които се отличават със своите многобройни ползи и забележителен ефект. Те впечатлиха учени по целия свят и разбиха скептичните стереотипи за природните лекове. Те се съдържат в два напълно натурални български продукта. Екстракт от Мурсалски чай и Санокор – създаден на базата на родопското мумийо.

Мумийо е лек за костите и ставите, който се е ползвал още от древността. Основно средство за лечение на самите Хипократ и Авицена. Съдържа в себе си около 50 химични елемента и над 30 биологични вещества. Подпомага костната плътност, по-бързото заздравяване при счупвания и действа чудесно при ставно-артритни болки и остеопороза. В Санокор се съдържа чисто Родопско мумийо, комбинирано с екстракт от Бабини зъби, витамини D3, B12 и C. Санокор се грижи не само за опорно-двигателния апарат, но и за имунната система и цялостното добро състояние на организма. Можете още сега да го поръчате в комбинация с Екстракт от Мурсалски чай на промо цена от ТУК.

Мурсалският чай е чудотворната билката, която места е буквално обожествявана. Заради многото полезни елементи, които съдържа, се ползва при редица здравословни проблеми – с кръвното, с черния дроб, с костите, с очите, с белите дробове. Изключително мощен имуностимулатор. Полезна е при възпаления, срещу простудни и грипни заболявания, нарушения на нервната система. Цялостно пречиства организма от токсини и извежда задържаните течности. А благодарение на Екстракта от Мурсалски чай Life Nutrition ние можем много по-бързо и пълноценно да се възползваме от полезните действия на билката. Тъй като екстрактът съдържа над 90% от удивителния й състав. За разлика от домашния чай, с който ще извлечем максимум 6%.

Комбинацията от Санокор и Екстракт от Мурсалски чай е идеално решение за всеки, който има нужда от възстановяване на нормалната костна плътност и силния имунитет. Вземете комплект с 10 лв. отстъпка още сега от ТУК.

Или изберете комплект от 2 броя Санокор + 1 бр. Екстракт от Мурсалски чай с 10 лв. отстъпка, безплатна доставка и специален подарък – Релакс Про. Релакс Про е билкова комбинация от Мента, Лайка и Жълт кантарион, отличен съюзник срещу стреса, напрежението и нарушенията на съня. Вземете комплекта още сега от ТУК.

Усетете ефекта от тези две чудеса на българската природа и ще разберете сами, защо изумиха света!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти