Придай изцяло нов облик на своята спалня в 5 стъпки

Платена публикация

Придай изцяло нов облик на своята спалня в 5 стъпки
Снимка: netinfo

Обнови старите си предмети

Вместо да хвърляш и купуваш нови предмети и мебели, можеш да придадеш нов вид на старите. С малко боя всичко ще се промени изцяло. Например боядисаната в бяло спалня прави стаята да изглежда по-светла, а и ти дава възможност за най-разнообразни декорации. Можеш да освежиш с нов цвят и огледалото, картините и дори леглото си. Друга шантава идея е да превърнеш старите коледни лампички в романтично осветление. Боядисай ги в златно, сребърно или червено и им придай изцяло нова визия.

Подреди по правилата на Фън шуй

Фън шуй е древна китайска философия, чиято цел е да бъдем в хармония със заобикалящата ни среда. Енергията в спалнята е директно свързана с енергията на живота и начина, по който се чувстваме, обвързана е с нашето здраве, настроения и отношения с хората. Именно заради това е изключително важно да се чувстваш добре в своята спалня.

Постави леглото възможно най-далеч от вратата, така че да виждаш цялата стая. Не поставяй никакви рафтове над леглото. Те не само са опасни, но имат потискаща енергия, която пречи на спокойния сън. Отърви се от телевизора в спалнята. Това важи и за предметите, които не използваш. Спалнята е лично пространство, в което трябва да бъде тихо и уютно и не трябва да има нищо, което ти пречи да се отпуснеш. Ненужните предмети изсмукват енергията ти и влияят негативно като блокират нейния поток.

Освежи обзавеждането

Освежи изцяло дома и спалнята си, без да отлагаш! Щом става дума за спалнята, трябва да имаш предвид, че на първо място трябва да се отървеш от излишните предмети, които не използваш и само събират прах. Това е необходимо, защото всички алергии и проблеми със съня, се дължат на предметите, насъбрали акари, бактерии, плесен и прах.

Лесно можеш да освежиш спалнята, ако започнеш от спалното бельо и завивките. Но не бива да забравяш и за матрака си, защото матраците, възглавниците и завивките обикновено са развъдник на милиони акари, обичащи влажна среда.

Предлагаме ти да се възползваш от пакетното предложение на Дормео България и да вземеш Комплект Нежна прегръдка на изгодна цена с 200лв. отстъпка! В комплекта получаваш:

– Матрак
– Спално бельо
– Завивка

Побързай, защото предложението важи до 28.08.2016г. Само сега на супер изгодна цена, с лихва 0% и 0лв. доставка! Научи повече тук!

Продуктите на Дормео са изработени от висококачествени материали и осигуряват максимално удобство и комфорт за твоя дом и спалня.

Използвай декупаж

С тази техника ще придадеш нов и артистичен вид на своите предмети и мебели. Декупажът е техника за декориране, която представлява залепяне на хартия, хартиени салфетки, изрезки от списания, снимки, оризова хартия, тънки парчета плат или дори парчета тапети към повърхността на различни предмети или техни части..

Избери предмет, който искаш да декорираш и събери материали за декорация. Можеш да използваш специално лепило за декупаж или разредено „бяло“ лепило. Постави хартията внимателно, за да не я нагънеш или намачкаш и после я изглади. За по-интересен външен вид направи няколко слоя изрезки.

Покажи творчество и въображение

Едноцветните стени зад леглото ти изглеждат скучно? Има как да ги преобразиш с творчески проект, който няма да струва много. Опитай декорация с уоши тейп! Уоши тейп прилича на обикновено или маскиращо тиксо, но се произвежда в различни цветове и шаблони. Обикновено се прави от естествени фибри и освен, че е естетически красиво, то е много издръжливо. С неговата помощ можеш да създадеш различни фигури и форми по своите стени, които да придадат арт вид на спалнята. Само трябва да решиш какъв дизайн да създадеш. Препоръчваме ти да огледаш пространството в спалнята си и да прецениш какви цветове и форми ще ѝ отиват най-много.

Продуктите на Дормео са изработени от висококачествени материали и осигуряват максимално удобство и комфорт за твоя дом и спалня.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти