Презареди батериите, убий бактериите

Платена публикация

Презареди батериите, убий бактериите
Снимка: netinfo

Като всяка модерна жена сигурно и ти имаш хоби - една изцяло друга вселена, където всекидневните ангажименти отстъпват място на онова, което истински обичаш да правиш и в което се чувстваш себе си. Независимо дали си избрала готварския курс, танците, плуването, или планинските преходи - това е времето и пространството, в което и където се презареждаш и събираш сили за следващия ден, седмица, година, а може би и живот… Но както всяка хубавина, и тази си има своите тъмни страни. Природата ни е дала грациозност, красота и пъстър ум, но за сметка на това ни е отнела способности като шофирането на заден ход, разумното харчене и умението да се разделяме безболезнено със старите си обувки... А да, и за разлика от мъжете, ни е “дарила” с много къса уретра.

Плуването, танците, планинските преходи

Както всички добре знаем, плуването е не само красив, но и магически извайващ фигурата спорт. Освен че натоварва цялата мускулатура балансирано, плуването разтоварва пълноценно психиката ни. Това е и причината басейните днес да се посещават от много хора… Много хора обаче означава не само трудно разминаване в коридора и тесните съблекални, но и улеснено разпространение на бактерии. Ето защо след поредната тренировка е много възможно да усетите чести и болезнени позиви за уриниране.

Същото важи и за планинските преходи, но по друга причина. Температурните амплитуди и сериозният студ са много по-опасни за нежната половина на човечеството, отколкото за излишната, така де - за другата :) И тъй като дамската анатомия е изключително фино творение, е силно вероятно да се приберете в хижата със симптоми като парене при пишкане и чести пориви към тоалетната.

Латино танците, спортните танци и танците като цяло са свързани с повтарящи се динамични движения на цялото тяло и в крайна сметка представляват една много сериозна кардио тренировка. Всичко това е чудесно - топи мазнините, кара ни да се чувстваме освежени и олекнали, но... и ни изпотява. А потта в комбинация с бельо и клинове от изкуствени материи е мечтана среда за бактерии като Echerihia coli.

Циститът

Всички изброени по-горе неприятности като парене и болка при пишкане и чести позиви за ходене до тоалетната са признаци на едно и също състояние - цистит. Циститът е бактериална инфекция, а за причинител номер 1 е коронована бактерията Еcherihia coli. Тя нормално съществува в нашия организъм, в стомашно-чревния тракт, но попадне ли в пикочните пътища, се закрепва за стените и предизвиква инфекция, която от своя страна причинява дискомфорт, често уриниране и в по-напреднала фаза дори до пишкане на кръв.

Не спирай себе си, спри цистита!

Често след поява на цистит дамите преустановяват посещенията на басейните, залите и напускат групите във фейсбук за следващия готин преход. И така не след дълго в огледалото срещат само тъжното си отражение и бледи останки от сияеща усмивка.

Вместо да правиш този труден избор, можеш просто да се обърнеш към природата. В нея ще откриеш един почти магически плод – американска червена боровинка, известна със своя антиоксидантен, уросептичен и противовъзпалителен ефект. Това, което отличава американската червена боровинка от балканските й събратя, са съдържащите се в нея проантоцианидини тип А (PAC A), на които тя дължи  способността си да блокира развитието на бактерията Еcherihia coli и да я изчиства от пикочните пътища. Лошата новина е, че този магически плод вирее в Северна Америка и Канада ... А хубавата – че на нейна основа е Urinal Akut® - напълно естествен продукт от Walmark. Заради високата концентрация на екстракта от американска червена боровинка Urinal Akut® осигурява бърз ефект още на първия ден при първи симптоми на цистит и възстановява твоя хармоничен свят, позволявайки ти отново да се наслаждаваш на всичко, което обичаш. Благодарение на своя състав от изцяло натурални екстракти Urinal Akut® впечатлява с много висок профил на безопасност. Така той може да се приема както от бременни и кърмещи дами, така и от деца над 3-годишна възраст. Носете Urinal Akut® в дамската си чанта, защото вместо да привличате бактериите, далеч по-приятно е самите вие да сте уверени, обичащи и привличащи.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти