През декември всеки ден е Коледа с мобилното приложение на Yettel

Платена публикация

йетел
Снимка: Yettel

Коледният календар на оператора носи изненади през най-празничния месец от годината със страхотни отстъпки за смарт устройства и щедри партньорски оферти

Този декември всички потребители на мобилното приложение на Yettel ги очакват 31 празнични дни, пълни с усмивки и страхотни изненади. Всеки ден от месеца те ще имат възможност да отключват по една дата от специалния коледен календар в приложението и ще получават изненади от оператора и неговите партньори.  За да стигнат до празничните оферти, потребителите трябва да влязат в мобилното приложение и да намерят банера „Коледа за теб и теб“. Той ще ги отведе до календара, който помага желаните подаръци да станат реалност. И понеже Коледа е, за да подаряваш, всеки може да ползва отворената за деня изненада за себе си или да я сподели с близък в мрежата на телекома.

Смартфоните  Samsung Galaxy A23 5G и MOTOROLA Moto G84 5G ще могат да бъдат грабнати с 30% отстъпка, а за сред изненадите е скрит и промокод за 25% намаление за XIAOMI Redmi Note 12 Pro. Трите предложения са в сила при покупка в брой с план Total или Total Unlimited и договор за 24 месеца. За активните и динамични хора стимул да участват са отстъпките за смарт часовниците  HUAWEI Watch GT 3 Active Black - 18% намаление и SAMSUNG Galaxy Watch6 40mm LTE с промокод за 17%. В чудесен подарък под елхата могат да се превърнат и безжичните слушалки HUAWEI FreeBuds SE 2, за които в коледния календар са скрити 22% отстъпка, както и желаните APPLE AirPods 3rd Generation с намаление от 19%.  

Специално за подаръците на децата, които с най-голямо нетърпение очакват предстоящите празници, в приложението може да бъде открит и промокод от 20% за ненамалени продукти в Comsed. С коледни отстъпки до 15% за спортни дрехи и обувки в коледния календар на Yettel участват и физическите магазини на INTERSPORT, както и Intersport.bg, които са подготвили и още изненади. Потребителите имат шанс да попаднат също на 20% отстъпка за пазаруване на ненамалени стоки от строителен хипермаркет Praktis. Предложения с 10% отстъпка, които улесняват избора на коледни подаръци за близките и цялото семейство, дават и магазините за премиум козметични продукти за коса и тяло ZlatnaRibka. Промокод до 30% за книги от издателствата „Артлайн“, „Архонт-О“, „Oз books“ пък предлага Ozone.bg. За онези, които ще превърнат празничните дни в пътешествие, телекомът е подготвил в допълнителни партньорски предложения с отстъпки до 20% за нощувка в хотелите „Вива Маре“ в Созопол и „Св. Иван Рилски СПА Ризорт“ в Банско, както и до 25% за наем на автомобили и електромобили от TopRentACar. Промокод за 4% кешбек при използването на платформата Booking.com също е сред подаръците.

При всяка 6-а, 12-а и 24-та взета или подарена изненада потребителите стигат нива, които автоматично ги включват в томбола за страхотни бъндъл пакети. Първото от трите  дава право на участие за смартфон MOTOROLA Moto G32, оборудван с 50MP система с тройна камера и голям екран с Full HD+ резолюция, заедно с Philips Airfryer, чудесен за всички, които се стремят към здравословен начин на живот. С достигането на следващото ниво играещите вече участват за бъндъл със смартфон TCL 40SE с голям екран и издръжлива батерия, който идва в комплект с 43-инчов 4K QLED телевизор с Google TV и Game Master. При отключване на третото ниво, томболата е за подаръчен пакет, включващ супертънката и лека Motorola Edge 40 с уникална задна част от веганска кожа и кафемашина Philips за по-лесно приготвяне на вкусно кафе от свежи зърна. Потребителите могат да следят докъде са стигнали в играта чрез прогрес лентата в празничния календар.

Всеки клиент на оператора може да участва в кампанията от 1 до 31 декември по веднъж дневно.

Повече за кампанията и пълните ѝ условия можете да откриете тук.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти