Премахване на бръчки и фини линии около устните и очите. Лесно и с бързи резултати!

Платена публикация

Bioline
Снимка: Bioline

Всяка емоция рисува своята история по лицето ни. С времето рисунките стават все по-видими, най-вече около очите и устните ни. Все по-явно виждаме историите на нашите болки, на стресът, даже и на нашите усмивки. И копнеем тези фини бръчки да изчезнат. Желаем и си спомняме с носталгия за времето, когато умората не беше нарисувала себе си около очите ни, болката и трудностите не се бяха впели себе си около устните ни. Мечтаем за времето, когато все още всичко беше по-лесно. Добрата новина е, че вече можем с лекота да намалим следите на времето по лицето си. С най-новия Серум срещу бръчки около очите и устните Express LIFT COLLAGENA Codé. Научете повече за него ТУК.

Искаме само ние - със сърцето си - да помним всичко, през което сме минали. Трудните любови, предателствата, нестихващото време, заспиването късно, невъзможността ни да балансираме на толкова фронта. Искаме сиянието на чистото "някога". И всъщност, можем да го имаме! Да върнем изгледа си преди бръчките около очите и устните, предишното си Аз - преди тъмните кръгове. Онази момичешка свежест и излъчване, онова неуморно наше Аз. Сега това е възможно и съвсем достъпно с Express LIFT COLLAGENA Codé серум за около очи и устни. Всичко за действието на серума, вижте ТУК

Bioline
Снимка: Bioline

Как е възможно да има такава "вълшебна" гумичка за нарисуваното време? Това е изключително иновационен продукт, който благодарение на уникалните си съставки, действа на клетъчно ниво и не само възстановява щетите, но и забавя процесите на стареене. Съдържа Хайвер от лимон от Солабия, който има отлични свойства да забавя процесът на стареене и в същото време, подхранвайки отвътре кожата, да освежава тена ни, да намалява досадните тъмни кръгове под очите. И ние отново да засияем! Точно както някога. Повече за съставките, ще намерите ТУК.

Хиалурована киселина в продукта подпомага свързването на колагена и еластина и по този начин стяга отпуснатия контур около очите и устните. Също така има уникалната способност да овлажнява и в същото време да задържа влагата, като по този начин ни предпазва ефективно от вредните влияния на околната среда. Изключително въздействие на молекулярно ниво оказва и българският колагенов хидролизат в продукта - възстановява правилната структура на кожата и така на клетъчно ниво поразява бръчките. И още една българска съставка, която е изключително мощна срещу следите на стреса - био розовата вода. Тя изравнява тена, тонизира кожата ни и помага за поддържането на водния баланс. Още за действието на продукта, вижте ТУК.

Впечатляващо е, че Серумът срещу бръчки около очите и устните Express LIFT COLLAGENA Codé не натоварва кожата, което го прави подходящ за дълготрайна употреба. Какъв по-хубав подарък можем ние жените да си направим! Да изтрием от очите и устните си трудните картини. Да се погледнем в огледалото и да видим себе си, както някога. Да върнем едно наше видимо неуморено и свежо Аз. С място за красиви истории, които тепърва да рисуваме. Можете още сега да си вземете този чудесен продукт от ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти