Пощенска банка с отличие за иновации от European Business Awards 2019

Платена публикация

Postbank
Снимка: Postbank

Пощенска банка беше единствената финансова институция – финалист от България, в дванадесетото издание на международния конкурс за най-добрите практики и високи постижения в бизнеса − European Business Awards. 

Освен финалист, Пощенска банка бе отличена като един от 12-те „Национални шампиона“ и представи страната ни във финалния етап на наградите във Варшава. Наградата банката получава като финалист в категорията за иновации (The Award for Innovation with Turnover of €150M+) с разработения за удобство на потребителите банков кредитен чатбот  ̶  EVA (Electronic Virtual Assistant), който консултира клиенти 24/7 в популярното приложение Facebook Messenger. 

„Щастливи сме, че нашият кредитен чатбот получава признание за иновативна услуга не само на национално, но и на европейско ниво. Гордеем се с високото отличие „Национален шампион“, защото то е доказателство за успеха на екипа и общите ни усилия да ставаме все по-добри и по-ефективни, за да отговорим на очакванията на нашите клиенти, които търсят доверен партньор в лицето на своята банка и удобни услуги, които да улесняват ежедневието им. Тази година, за да сме още по-близо до клиентите ни и да им предоставим услуги с допълнителна добавена стойност, надградихме функционалностите на чатбота. Предложихме на клиентите ни мобилната апликация EVA Postbank с функция „live chat“ за бърза връзка с експерт на банката, която предоставя синтезирано информация за нашите продукти и услуги. Сигурни сме, че така ще им бъдем още по-полезни и ще ги улесним в натовареното им ежедневие“, коментират от Пощенска банка. 

Финансовата институция е избрана от престижно жури сред 2 753 компании, участвали в първия етап на конкурса, като само 364 от тях са отличени за „Национални шампиони“. В конкурса тази година взеха участие общо 120 000 бизнеси от 33 европейски държави. Основната цел на престижните отличия European Business Awards е да подкрепят развитието на една по-силна и по-успешна бизнес общност в цяла Европа.

За European Business Awards: 

European Business Awards (Европейски бизнес награди) е независим конкурс, създаден с цел да отличи най-добрите практики и да насърчи иновациите и проявата на предприемачески дух сред бизнес средите в Европа. Конкурсът събира на едно място най-добрите лидери и компании на стария континент и стимулира обмен на идеи помежду им. Трите основни принципа на наградите са Иновации, Етика и Финансов успех. В рамките на дванадесетото издание на конкурса членовете на журито търсят изобретателност, съблюдаване на етични принципи, добри отношения с всички заинтересовани страни и дългосрочно планиране с цел постигане на устойчиви резултати на фона на динамичните пазарни условия. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти