Подгответе се за лятото с нови дамски сандали

Платена публикация

Подгответе се за лятото с нови дамски сандали
Снимка: KALAPOD

Мартенското време е променливо и непостоянно като женския характер. Една седмица е слънчево и топло и сме готови да захвърлим палтата и затворените обувки, а през следващата сякаш зимата се завръща отново. При всички положения обаче лятото диша зад ъгъла и се приближава към нас с „две напред-една назад” стъпки.

И като казахме „стъпки”, трябва да кажем и „обувки”. Да, няма нищо по-приятно от това през лятото да шляпаме боси на плажа, но уви – колкото и да ни се иска, не можем да прекараме на плажа цялото лято. Все някога ще ни се наложи да се обуем и това всъщност никак не е лошо. Защото лятото е сезонът на сандалите – онези изящни, пъстри, секси обувки, кацнали като пеперуди върху дамските крака. След зимата, студа и ботушите краката ни също жадуват да се разголят, да дишат, да съблазняват.

А какво по-съблазнително от добре поддържани крака, обути в чифт красиви сандали? И ако педикюрът си е ваша грижа, то грижата за сандалите можете да я оставите на KALAPOD.

Сигурно вече сте чули за KALAPOD, може би дори сте си поръчали оттам нови обувки за пролетта. Е, в такъв случай със сигурност ще си поръчате и за лятото, защото вече сте се убедили в предимствата на онлайн шопинга и в качествата на обувките с марка KALAPOD. Но ако по някаква причина чувате за тях едва сега, нека ви разкажем повече.

KALAPOD е нова марка обувки на българския пазар, предлагаща огромно разнообразие от модели, размери и цветове на сайта си kalapod.bg. Всички обувки са съобразени с най-новите европейски модни тенденции и са изработени така, че да гарантират комфорт и здравина. Колекциите се обновяват всяка седмица, което означава, че ако не сега, то след няколко дни ще намерите това, което търсите – при това, винаги актуално. А съотношението качество/цена е повече от добро – бихме казали, че е без конкуренция. Защото KALAPOD се грижат за своите клиенти и това е в основата на фирмената им политика.

Пазаруването е удоволствие, а на www.kalapod.bg това удоволствие е пълно – като се започне от ежеседмичните намаления и промоции, изкушаващи всеки маниак на тема „обувки”, та се стигне до доставката, която за поръчки над 40 лв е безплатна. Можете да изберете удобен за вас начин на плащане, а ако не сте уцелили размера или междувременно сте размислили – можете да върнете обувките в срок от 14 работни дни без никакъв проблем.

Какво са ни приготвили KALAPOD за лятото? Широка и пъстра гама сандали за всеки вкус, стил и повод – балерини, кецове, мокасини и, разбира се, сандали.

Независимо дали са с висок и тънък ток, масивен и стабилен ток, на платформа или с тънка подметка, сандалите са начин да добавите закачливост към излъчването си и най-добрият завършек за летния ви тоалет. Този сезон тенденциите са най-разнообразни, цветовете – ярки или пастелно-нежни, металикът отбелязва категорично присъствие, а декоративните елементи като ресни, апликации, катарами, камъни и много каишки превръщат сандалите от елемент на облеклото в истинско бижу.

И макар тези дни зимата отново да напомни за себе си, винаги можете да добавите капка настроение и предчувствие за лято в ежедневието си – просто си поръчайте чифт красиви сандали. Или пък два.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти