По-здрава коса и блестящ цвят с METAL DETOX

Платена публикация

METAL DETOX
Снимка:

Проблемът: При боядисване или изсветляване на косата има риск да получим неравномерен цвят или накъсване. Оказва се, че една от основните причини е натрупването на метални частици в косъма, които реагират негативно с оксиданта по време на боядисването.

Нивото на метал в косата ни варира спрямо чувствителността й, както и според качеството на водата там, където живеем. Всъщност, когато използваме вода под душа, както и в фризьорския салон, тя може да бъде претоварена с метал. Измиване след измиване тези метални частици се натрупват в самия косъм. Прекомерното количество метал не представлява риск за нашето здраве, но може да доведе до нежелан резултат при боядисване, балеаж и изсветляване.

Решението: Metal Detox е най-новият професионален протокол, който неутрализира метала във вътрешността на косъма, за да получим равномерен цвят и предотвратим накъсването. Той се състои в три стъпки, които се извършват в салон и гарантират качеството на улугите – боядисване, балеаж и изсветляване.

Резултатът в цифри: 87% по-малък риск от накъсване на косата* и 100% оптимален цветови резултат**. Цветът е по-чист, а косата много по-сияйна.

METAL DETOX
Снимка: L"Oreal

Metal Detox събра Васил Петровичин и Евгения Джаферович на четири очи, за да споделят един пред друг професионални тайни, за които досега не са говорили.

Васил: Каква е тайната на това да си един от най-успешните инфлуенсъри в България?

Евгения: Може би ще те разочаровам, но няма тайна, както и няма някаква цел, която преследвам. Важното е да си откровен с хората, които те следват, да им показваш нови неща, в които вярваш… Това, което правиш, трябва да ти доставя удоволствие. Мога да ти кажа какво със сигурност не трябва да правят инфлуенсърите – да са фалшиви. Сега ти ми кажи каква е твоята тайна да си успешен фризьор?

METAL DETOX
Снимка: L"Oreal

Васил: Много работа и непрекъснато усъвършенстване. Адски е важно да четеш и да се образоваш за всичко ново – модни тенденции, техники, течения... Говорим за непрестанен труд. Работиш в салона, след което се прибираш и започваш да четеш, за да си актуален.

Евгения: Няма да ти задавам въпроса “Кои са актуалните модни тенденции при прическите”, защото...

Васил: …Защото това е най-отвратителният въпрос, който може да бъде задеден на фризьор. И веднага ще обясня - тенденция е тогава, когато фризьор и гримьор, както сме аз и ти, направят look за дадена клиентка, а ако той отива на дамата, става тенденция. Всеки човек има определени неща, които му отиват, съответно можеш да добавяш “аспекти” от модните течения към тях.

METAL DETOX
Снимка: L"Oreal

Евгения: Случвало ли ти се е да направиш на клиент прическа, която не му отива, но пък той много държи точно на нея?

Васил: Много често. Като по-млад фризьор правех подобни неща, но в момента не мога да си го позволя. Сега съветвам моите клиентки кой цвят ще им отива най-много, с коя прическа ще изглеждат добре и дали ще се съчетае с тоалета, който са избрали.

Евгения: За своите клиентки си един вид супергерой – каква е суперсилата ти?

Васил: Русото!

Евгения: Как го поддържаш това русо?

Васил: Според мен точно в това се съдържа силата на фризьора – по какъв начин ще съумее да запази русия цвят.

Евгения: А по какъв начин Metal Detox ще спаси света на блондинките?

Васил:

Натрупването на металите е една от причините косите на дамите да се накъсват. Този продукт обаче има “суперсилата” да предотврати накъсването като неутрализира метала вътре в косъма и почисти косата от него. Металните частици взаимодействат с продуктите по време на боядисване и могат да доведат до неравномерен цвят. Metal Detox ни дава сигурност в резултата, защото гарантира оптимален цвят, който да изглежда по-чист и да се запази за по-дълго време.

Евгения: За протокола на Metal Detox има ли значение дали си блондинка, брюнетка или червенокоса?

Васил: Не - всеки един процес на боядисване би трябвало да протича с Metal Detox. Днес и ти самата пробва за първи път продуктите на Metal Detox. Как си усещаш косата след процедурата?

Евгения: Жива! Има блясък и е много по-здрава, което за този цвят е много важно. Сигурна съм, че това ще се запази.

METAL DETOX
Снимка:

Васил: Последно бих искал да те попитам как се реши да преминеш в отбора на блондинките?

Евгения: Хм… Да речем, че колкото и добре да живееш, в един момент ставаш блондинка. Харесвам русия цвят и това как ми стои на мен. Не бих се върнала отново към отбора на брюнетките, затова се радвам, че открих Metal Detox, защото всички знаем колко вредно за косите ни може да бъде това толкова любимо русо.

 

* Инструментален тест: Metal Detox предварителна грижа + техническа услуга + шампоан + маска

** Не влияе на времето за изсветляване и позволява оптимално усвояване на цвета.

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти